Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jana Biezā

+141

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4669 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ance

+280

 
Man radiniece dzer, daudz ir stāstījusi par šo brīnumu. Sākumā viņai izsita ārā visas kaites - aukstumpumpas, izsitumus, alerģijas utt., pēc tam tas viss pazuda. Viņai bija problēmas ar vēnām, sāka lietot Transfer Factor, un ārsti pēc tam brīnījās, ka vēl nekas neesot redzējuši, ka tādas kaites tik ātri pazūd gandrīz pašas no sevis. Bet kā jau ar visām šāda veida brīnumzālītēm, ir liela nozīme placebo efektam - ja neticēsi iedarbībai, nekas nesanāks.

pirms 14 gadiem  

Imants Liepiņš, pirms 13 gadiem :

Labdien, Ance! Ja runājam par Transfer Factor(u) un placebo efektu, tad šajā jautājumā jums nebūs taisnība par to, ka Transfer Factor(s) palīdz tikai ja cilvēks tam akli tic, jo ir veikti pētījumi tieši šajā sakarā, kuri pierāda, ka TF(s) ir efektīvs un placebo efekts šajā gadījumā ir izslēgts.Lai pa to parliecinātos varat noskatīties video ar profesora med.z.d. A.Čižova uzstāšanos.Turklāt,TF ir ļoti efektīvs arī zīdaiņiem un dzīvniekiem, tad pamēģiniet viņiem iegalvot, ka viņiem palīdzēs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ļoti apšaubu transfer factor anotācijās solīto, jo pašai pie nelielām veselības problēmām pēc vairāku mēnešu lietošanas rezultāta nav. Tā ka labi apdomājat, vai gribat riskēt un velti tērēties - izplatītāju sacītais par šo produktu ir stipri pārspīlēts un dažādi profesori var stāstīt ko grib - vai kāds no Latvijas ir bijis šajā Krievijas klīnikā un pārliecinājies par izārstētiem cilvēkiem? Atsauksmes netā var sarakstīt kurš nu kādas grib.

pirms 10 gadiem  

Irina Masaļska, pirms 10 gadiem :

Par transfer faktoru līdz šim neko dzirdējusi nebiju. Taču ,kad manas asins analīzes bija jau zem kritiskās robežas sastāva ziņā, kā vienu no variantiem "ko darīt vēl?" - šo preperātu man ieteica dežurārste,kamēr manējai nebija pieņemšanas laiks. Pēc 2 nedēļām,kad intensīvi biju palietojusi šīs kapsulas, ierados uz kārtējo cito analīzi,izrādījās ,ka asins sastāvs ir uzlabojies. Daktere atzina,ka viennozīmīgi rezultāts ir no šī transfer faktora . Tātad - izdaru secinājumus - man palīdz!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MLM Forums

0

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zinu ka izplata MLM tīklā, bet lietojusi neesmu un vispār arī mani interesētu kāda atsauksmīte. Tikai protams ne no aktīvā izplatītāja, jo viņa ienākums atkarīgs no pārdotā..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kas taadas par zaaleem?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.