Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Stiivs

+1223

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1055 skatījumi

Makšķernieki iesakiet!

Vide » Cits

Sveiki, vēlos iepirkt spoli - gan spiningam, gan arī uz pluda. Cena ap 25 Ls, kādu tad labāk ņemt? Iesakiet.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
no brendiem neiesaku Balzer - aukla ļoti bieži aizāķējas kaut kur aiz korpusa iemetienos, un Shakespeare - pēdējā laikā klibo kvalitāte. neņem(spiningam) spoli ar grafīta korpusu, pat pustrofejniece var aizmugures slīdošajai bremzei noraut vītni, un beidzamais - atmetamā lociņa atsperi iesaku taisnu. ilgāk tur par apaļo. to var redzēt spoles sastāvdaļās, kas parasti uz iepakojuma kastes. šitas penteris tikai un vienīgi no paša pieredzes.

pirms 12 gadiem  

Stiivs, pirms 12 gadiem :

Paldies :)

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

mīnusdevējs vai nu "draugs" Krokija personā, vai nu totāls iesācējs, kurš nav neko lielāku par kilo-gramnieci izdabūjis no dzimtās stihijas. Pats fakts, ka staipīšanās ar zem 7-kg zeļonkas staipīšanas procesā piepeši slīdene nostrādā tā, it kā būtu uz zero iestatīta. un apskatot vizuāli skaidri redzams, ka grafīta korpusā bremzes vītne norauta(Salmo), ar Balzer reizes 10 vismaz aukla pušu iemetienos(korpuss),par Shakespeare un DAM vispār nerunāsim. Abas jau pēc pirmās copes stiepu apakaļ uz bodi

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

teven Seagal, pret SALMO man kaut kāda alerģija . Pīckai gals testējot bez slodzes nolūzt, spole netur slodzi.. nezinu.. tagad pašam uzlikts Libao 2000. sērijas. uzvedība perfect. pat pēc cīņas ar 10-nieci viss oki..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.