Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 762 skatījumi

Darbs arzemes ?

Vide » Cits

Interneta redzami daudz sludinajumu, kurus piedava dazadas agenturas...
Protams es zinu, ka darba meklesana caur agenturam, nav tas labakais, bet ko es citu varu darit, protams daudz drosak butu meklet caur pazinam, kas tur strada, bet es ar tadiem neesmu pazistams.
Man tads jautajums - ka zinat kura agentura ir normala, lai negadas ta, ka noples naudu par to, ka it ka tev darbs ir atrasts caur agenturu, tevi piemeram aizved, uz kadu valsti, izmet centra un aizbrauc
projam un pec tam neliekas ne zinis?

Vai kadam ir reali gadijies atrast normalu darbu caur sim agenturam?
Paldies!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Artūrs Sīkais

+398

 
Ir pieņemts likums, ka aģentūras nedrīkst prasīt naudu par pakalpojumu atrat tev darbu, bet protams mūsu likumus apiet ir "ļoti grūti" un aģentūras paprasīs samaksu piemēram par papīru sakārtošanu utt. Aizbraucot strādāt par noteikto samaksu, satiksi citus cilvēkus, kuri darot tizlāku darbu pelna dauz vairāk, bet nu neko vairs vis drīzāk nevarēs izdarīt, jo būs noslēgts līgums, samaksāts depozīts par dzīvošanu un lai sāktu strādāt kaut cik normālākā vietā, naudiņas gan jau vairs nebūs tik daudz lai sāktu citu ceļu un gribot negribot būs jāstrādā un jādzīvo, kur aģentūra liks un jāmaksā arī attiecīgi, proti, dārgāk. Pats neesmu strādājis caur aģentūrām, bet esmu dzirdējis pietiekami daudz un fakts ir tāds, ka aģentūras pelna daudz uz muļķiem kas nemāk attiecīgo valodu un nespēj saprast kādēļ tās aģentūras vispār ir tādas.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.