Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1466 skatījumi

Kāpēc cilvēkiem, tā ap 50, aizmirstas tieši uzvārdi?

Zinātne » Cits

To apgalvo ļoti daudzi šajā vecumā.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kā kuram, citam uzvārdi, citi neatcerās, kur tas cilvēks redzēts, (mana radiniece vienreiz runāja ar mani un nevarēja iebraukt, ar ko runā), citreiz skaties televizoru, un kamēr iet reklāma, tu pēkšņi neatceries, ko pirms tam skatījies,problēmas ar teksta atcerēšanos. Problēmas sākas pēc 40 gadiem, bet tas ir stipri individuāli, atkarībā, cik kuram apkaļķojušies asinsvadi galvā. Es to varu tikai skaidrot ar skābekļa trūkumu smadzenēs un līdz ar to, smdzeņu šūnas pamazām atmirst.daudzi vecumu nobeidz ar plānprātību. Domāju, ka līdz dažādi smadzeņu treniņi(krusteneņu minēšana) daudz aktivitātes svaigā gaisā, peldbaseins, pārtika, kas veicina labu asins cirkulāciju un tātad skābekļa piegādi smadzenēm.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Nemaz nav vajadzības līdz 50, man ir 40 un vispār jau sāku smieties ka drīz neatcerešos kur dzīvoju bet tad sāku lietot pēc ārsta ieteikuma biezpienu, ķirbja sēklas un ir speciāli vitamīni tieši smadzenēm un tagad nevaru sūdzēties par atmiņu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ivarsi

+11583

 
Īsti skaidrs jautājums nav. Kas ir 50: gadi? Ja tā, tad
(pa jokam:) tāpēc, ka līdz 50 gadu vecumam sievietes bieži savu uzvārdu mainījušas N reizes: kurš gan normāli tos var atcerēties!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.