Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 11

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3661 skatījumi

Kas var but manam bmw 524 turbodizelim.ka akumulatoru nelade?generatoru nomainiju,bet vienalga braucot ladejas ara.vinam varbut kadi drosina

Auto un transports » BMW

bmw 524 turbodizelis,88 gada!

Pirms 14 gadiem

Ja bet uz ladesanu nevarbut kads relejs,ja man nau masas vads uz motoru nevareju atrast ,nu labi meginasu,pielikt to masas vadu ,bet ja nau masas vaina tad kas vel varetu but?

Jānis Bērtiņš, pirms 14 gadiem

nu uzliku masas vadu,bet neka bet deg akumulators paneli sarkans tas nozime ka generators?

Jānis Bērtiņš, pirms 14 gadiem

a nevaretu but tada vaina ka vis ir ok ,bet kautkads plusa vads uz masu skaras un tadel ladejas ara.nu piemeram man masinas lampas ieslegtas un no vina plusa vads pieskaras pie masas.mosk tadel vins ladejas ara ,un ta akumulatora lampina deg paneli!

Jānis Bērtiņš, pirms 14 gadiem

vai nukads cits plusa vads skaras uz masu klat tadel ladejas ara,nevaretu but del ta vaina ka deg paneli ta akumulatora lampina!

Jānis Bērtiņš, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Glupais

+2639

 
Drošinātāji diez vai. Es ieteiktu paskatīties, vai akumulatoram ir pietiekami laba masa. Un arī to, vai akumulators nav pārāk vecs vai sauss (nevar uzlādēt to, kas nav uzlādējams). Tāpat derētu arī pamērīt, kāds ir spriegums pie darbojoša auto dzinēja un ieslēgtiem visiem elektroagregātiem (gaismas, audio, logu apsilde, utt...)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

. ..

-909

 
lielākoties pie vainas ir nevis ģenerators bet gan "relejs" (pareizāk sakot vesels bloks) kas skatās cik daudz lādēt. Ģeneratoru iespējams nomainiji pilnīgi lieki. pāris teikumos paskaidrot tādu lietu nav iespējams.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
sasleedz visus pateereetaajus,ko var,tad nonjem klemmi,vienalga kaadu.ja noslaapst visu to pashu izdari jau pie lielaakiem dzineeja apgriezieniem,ja arii tad noslaapst,tas noziimee,ka gheneraators,vai laadeeshana,vai veel kas ar to saistiits nestraadaa.tad akjii vaina nebuus.ja nenoslaapst,taatad ar ghenjgjeri viss kaartiibaa,jaameklee vaina celjaa no gj uz akumulaatoru,jeb pashaa akjii.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Almants Ozols

+40

 
Pie ģeneratora pienāk divi vadi(dīzelim vairāk-uz taho)Resnais ir savienots ar aķa +.tievais-ierosme.Uz ierosmes ,nestrādājot motoram ,j;abūt min.8 volti.Jāpamēra vēl -aķa +motora massa,ģeneratora +,aķa -,tad +,-
uz aķa un jāsalīdzina.Ja ir atšķirība-kaut kur nav kontakts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
KAPĒC ĢENĢERI MAINĪJI???? Vari atbildēt uz vienkāršu jautājumu? Tur tagad var būt pieslēgts nezin kas un nezin kas atslēgts. Viņi nemēdz būt identiski.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arturs Adamāns

-670

 
Ar testeri pārbaudi pie akumulatora spriegumu motoram strādājot...tad motoram nestrādājot..ja nav izmaiņu tad ģenerators vai nav labs kontakts pie klemmēm.u.t.t.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Nu ja ģnerators kartībā tad jau vajadzētu lādēt, var parbaudīt masas vadu, to kas savieno rami ar motora korpusu, iespējams ka oksidējies kontakats, vai kā citādi bojāts. Varbūt arī pats akumulators iet uz galu. Par droshinātājiem nesatraucies, tie tur nevarētu pie vainas.
Ja šāda nelādēshanas lieta parādijās pie gaisa temperatūras pazemināšanas, ta pie vainas akumlators

pirms 14 gadiem  

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Jā pamēri spriegumu ar testeri pieliekot pie akumulatora ar ieslēgtām gaismām, vajadzētu būt ideālā variantā+13.5V ( var būt arī mazliet mazāk, bet ne zem 12V)

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Protams pie iedarbināta motora :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es tev varu pateikt kas pa vainu. Ja problēma parādījās kad termometra stabiņš ir 0 vai zem 0 - kvēlsveces ! Vismaz man bija tas, ka ne pa ķeksi slēdza iekšā sveces. Kad piedarbini, ja neuzsilst motors vismaz līdz 50 grādiem, kvēlsveces arā neslēdzās. un lai tās 6 sveces pabarotu vajag diezgan daudz strāvas. Arī mocījos, domāju ka generators beigts. 80 Ls lieki izdevumi bija, ko reāli varēja novērst par 15 Ls (vadi, relejs, štekerīši + darbs).

Paņem spuldzīti pievieno. Vienu galu pie sveču plusa otru pie masas.
80% ka vaina svecēs!

pirms 14 gadiem  

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Vinjam lādēšanas lampņja deg! Tātad ģenerators nelādē!

Riiihards Bērziņsh, pirms 14 gadiem :

Sprieguma regulātors izbeidzies ... iespējams

Almants Ozols, pirms 14 gadiem :

Var būt arī kvēlsveču relejs.Spriegumu vajag pamērīt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Artūrs

-176

 
Manai iepriekšejai mašīnai kautkas tamlīdzīgs bija! Arī nelādēja akumulatoru, bet izrādījās motora masa bija nopuvusi kontakta vietā un bij pasūdīgs kontakts! Sataisija man masu servisā un viss sāka lādēt!

pirms 14 gadiem  

Artūrs, pirms 14 gadiem :

Ja motora masa ir slikta - tad generators ar vienu savu plusu nevar neko lāgā uzlādēt!

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Es tik nesaprotu, kapēc ģeneratoru mainīji? Viņam gultņi bij beigti, vai tinumi nodeguši? Nekā cita tur nav - ja neskaita diožu bloku, ko var nomainīt nemainot ģeneratoru. Principā jebkurš autoelektriķis ar testeri varētu vainu nodiagnosticēt īsā brīdī pārbaudot spriegumus, ierosmes tinuma impulsu etc. Pat pārbaudot, vai aķis nav nomirījis. Laikam ar to būtu jāsāk.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

P.S. Protams pirmais ir masa. Ja tur zaļais - tad likvidēt to ir dažu minūšu jautājums.

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Iestum savu peļu lamatu no kalna. Atslēdz aķi. Pievieno testeri un vēro atpakaļskata spogulīti. Ja redzi tajā izbiedētu losi - pajautā tam: kāda velna pēc šeit nesēž autoelekriķis?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.