Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

F e y a . . .

+1393

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1333 skatījumi

Pirmais auto Nissan Primera- turpinājums

Auto un transports » Nissan

............. ir aizsērējušas no pārlieku liela eļļas līmeņa motorā, proti, motorā lieta bezjēgā eļļa ... Man iztīrīja, cik varēja, tagad tā mašīna klab ... Tā nu braukāju, un jau meklēju citu motoru, ko likt iekšā .... Jautājums tāds, vai ziemā nebūs problēmu ar pielaišanu ????

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Piedod,neizlasīju tavu iepriekšējo jautājumu.Ja sadales vārpsta klab,tad ilgi viņa neturēs un sabojāsi vēl arī motora galvu.Var jau būt ka klab tikai vārsti,tad atliek tikai noregulēt.Ja sadales vārpstai šāles beigtas tad ir bēdīgāk.var nākties mainīt sadales vārpstu vai pat galvu.

pirms 10 gadiem  

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

Gudrāki par mani attaisīja vaļā motoru, teica, ka sadales vārpstas pie vainas. Tur kaut kur, nezinu kur, esot tādi mazi caurumiņi, pa kuriem notiek motora eļļošana, puse no visiem ir ciet ... Motoram nav pietiekošas eļļošanas, tāpēc viņš klab ... Viņš klab pie 1 un 2 pārnesuma, pie 3, 4, 5 pārnesuma neklab ... Kad motors klab, tad mašīna ir lēna, kā beidz klabēt, tā iet tā kā elle ...

Elvijs Sviklis, pirms 10 gadiem :

Kad salabosi, tad ieraksti kas bija par vainu:)
Vēlu veiksmi:)

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

Paldies ...

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

Paldies ...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Kas aizsērējis?Kas klab motorā?Kas par motoru-benzīns vai dīzelis?Pērkot lietotu dīzeļmotoru var iegrābties.Kaut vai tas motors kuru nolemsi pirkt ir iekšā mašīnā,tagat karstā laikā būs grūti saprast cik viņš labs,jo pie šādas gaisa t. jebkurš dīzelis pieleks un nedūmos(Ja dīzelis padilis,vēsā laikā pie nulles t. pieleks,bet būs redzami zili dūmi)

pirms 10 gadiem  

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

Man ir 2.0i benzīns ...Klab tur kur virsū uz motora rakstīts 16 valve ...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Tādu caurumu pa kuriem plūst eļļa motoram daudz.Sadales vārpstai ir caurums pa kuru plūst eļļa uz šālēm.Tā pat arī divplecu sviriņas tiek eļļotas.Arī kloķvārpstai ir caurumi(urbumi) tikai tur urbumu ir vairāk un sarežģītāki.

pirms 10 gadiem  

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

Skaidrs ... Paldies par dalīšanos zināšanās ...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Tie 16 nav vis cilindri,bet vārsti.Motoram ir 4cilindri un uz katra cilindra ir 4vārsti,2ieplūdes un 2izplūdes.

pirms 10 gadiem  

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

:)) es tak teicu, ka es no mašīnām ne bum bum, ne bem, bem :) Viens gudrītis teica, ka 16 valve ir cilindru skaits, un es tak tikai klausos, ko citi kuļ .... Bet cenšos visu pati saprast, izprast.

Tu tāds zinošs liecies. Kas tie pa caurumiem, pa kuriem tā eļļa tur cirkulē.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Ja no sadiluma vai no tā ka vārsti nav noregulēti ir klaboņa,tā pati no sevis nevar pazust,vaina būs citur.Iespējams ka pie vainas var būt šprice.Varbūt sprauslas jāmaina.Vēl pie vainas var būt sveces vai nu kaut kas nav ar elektroniku kārtībā.Šādi ir grūti spiest,ja pats neesmu pie auto.

pirms 10 gadiem  

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

Man teica tā, ka no 16 cilindriem ejoši esot 8 ...

Sākumā man tā mašīna čīkstēja, skaļi, kaitinoši, kas patīrīja tos caurumus, viņa sāka klabēt, citreiz vairāk, citreiz mazāk ...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Pēc manas pieredzes, kad es nopirku savu pirmo mašīnu, man bija tāda kā paranoja, visu laiku gribējās lai mašīnai viss būtu ideālā stāvokli, likās ka viss ir beigts viss jamaina viss jālabo. Mani mašīnai zuda dzesešanas sķidrums, peļķes nekur nebija, no izpūtēja nāca arā ūdens, servisa teica ka varbūt galvas blive vai galva vainīga, samainija blīvi, pārbaudija galvu uz kaut kāda tur stenda, vainu neatrada. Diez gan lielu naudu iztērēju, un rezūltātā, nekko nesalboja un tā turpinaju visu laiku pieliet klat un laimigs braukaju. Beigās izradījas vaina bija caurā radiatorā, un no izpūtēja nācā udens dēl sliktā krievu benzīna.
Vai tiešām tev tā klaboņa traucē braukt, vai tā ir tik akūta vaina ka uzreiz ir jatērē nauda un jālabo, mašīna ir diez gan veca. Es tavā vietā brauktu tikmēr kamēr ripos un ja motors nosprāgs tad ieliktu citu. Iesaku tik parastās apkopes veikt: filtri, eļļas, siksnas, bremzes, un tad labot kas labojams, nevis uzreiz veikt dzinēja remontu.

pirms 10 gadiem  

F e y a . . . , pirms 10 gadiem :

No vienas puses piekrītu Tavam teiktajam, bet visa sāls slēpjas ka dēļ motora pie pirmajiem pārnesumiem mašīna rīstās ... Kad viņa klab/viņa klab pie 1,2 pārnesuma; pie 3,4,5 neklab/ viņa ir lēna, kad beidz klabēt, viņai parādās uzrāviens ...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.