Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Baiba Šulce

+64

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1850 skatījumi

vai un kur Latvijā var nopirkt korseti? vēlos tādu, kā agrāk bija-kas koriģē aaugumu.cik tas apmēram maksā?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

vēlos korseti kas koriģē augumu, tās jaunās, modernās ir tikai smukumam, bet es gribu tādu kā agrāk sievietes nēsāja ar garajām kleitām.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es gan ta neteiktu,manuprat korsete ir pats labakais.Ja grib iegut maksimali tievu vidukli tas jadara pakapeniski,vairakus menesus,vai pat gadus.tad nevajadzetu rasties problemam ne ar ieksejiem organiem ne muskuliem.sakuma savelkot ne vairak ka 10cm un ta pec laika vairak un vairak,ja tiesam gribas loti loti tievu vidukli.skaisti jau vismaz mana skatijuma tas ir,bet uzreiz parcensties nevajag.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Par aarstniecisko korseti - Shaadu korseti individuaali var piemekleet tikai un vieniigi aarsts,ja taa vispaar ir nepiecieshama. Korsetes izgatavo individuaali otrozists peec aarsta noriikojuma. Labaak saac domaat par aarstniecisko vingrosanu muguras muskulu stiprinasanai. Turpat pie lidostas, kad brauc uz, ir labajaa pusee tenisa korti, tur ieksaa 3 staavaa notiek vingrosanas nodarbiibas. Grupas ir nelielas - liidz 5 cilveekiem. Aarsti ir profesionaali un kas ir pats galvenais, ka nodarbiibaam ir aatri reedzams rezultaats!

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Pilnībā piekrītu. labāk trenēt savus muguras un vēdera muskuļus, nekā dot viņiem iespēju palikt truliem nēsājot korseti. Viss kas tev nepieciešams tev jau daba ir devusi. palīglīdzekļi ir vajadzīgi tikai invalīdiem, bezmazvai. patrenē to kas tev ir. un aprunājies ar profesionāliem treneriem, kas tev šai dzivē mugurā neapmierina un kā ar to cīnīties. jo pat lai paceltu maisiņu ar kartupeļiem ir speciāla pieeja kā izlocīt muguru lai to nesaspringtu.

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Par korseteem var piebilst, ka taas lielaakais launums ir tas, ka atslaabst muguras un veedera muskuli + jo cieshaak to savelc, jo lielaaka iespeeja satraumeet arii ieksheejos orgaanus, turot tos pastaaviigaa saspringumaa. Apdomaa divreiz pirms to dari. Ja tomeer uzskati, ka bez korsetes nekaa, tad jau gan droshi dodies pie aarsta (saakumaa gjimenes) un tad jau taalaak pie speciaalistiem, kas Tevi arii suutiis uz vingroshanaam ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.