Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 844 skatījumi

Pusgarās zeķes vīriešiem - kuras nav dārgas bet ātri neplīst?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Jau labu laiku valkāju Bisocs (economy) pusgarās zeķes vīriešiem (cena ap 1 eur lielveikalos). Kaut arī šis zeķes ir 80% kokvilnas un tādēļ kājām ir patīkami, tomēr tās ātri pēdas daļā plīst - valkājot parādās caurumi jau pēc 2- 3 mazgāšanām. Atceros, kādreiz pat kolēģis padomju laikos tāda veida zeķes nopirka kasti, valkāja līdz pirmajai mazgāšanas reizei un tad meta ārā, ņēma nākamo pāri. Nu, slinkais un skopais maksā divreiz..

Tādēļ labprāt uzzinātu citu pieredzējušu valkātāju viedokļus, kuras vīriešu pusgarās zeķes esat iecienījuši jūs, nav ar nepatīkamu pēdām lētās sintētikas pieskaņu un ir vairāk izturīgas kā priekš dažām mazgāšanas reizēm, nav biezas (vasarai)? Nu, tipa, tā, lai cena attaisnotu to mūža garumu un ērtumu valkājot?

Varbūt kaut kur internetā ārzemēs ko tādu iegādāties par zemāku cenu?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Zema cena un kvalitāte ir divi nesavienojami lēdzieni. Nekas lēts nav kvalitatīvs, un nekas kvalitatīvs nav lēts. Jūsu minētās zeķes par 1 eiro ir vienreizējās lietošanas zeķes, tā ka 2-3 mazgāšanas reizes vēl ir lielisks zeķu rādītājs.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.