Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2617 skatījumi

Kā atbrīvoties no zilumiem zem acīm?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Jau kādu laiku zem acīm ir zilumi. Nē, nevis maisiņveidīgie, bet parasti zilumi. Mamma saka, ka neizgulos, kaut arī guļu ap ~10 stundām dienā. Varbūt ir kāds kosmētiskais līdzeklis un cik tāds varētu maksāt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura Erele

+5429

 
Zili riņķi zem acīm var būt no ļoti daudziem faktoriem. Populārakais iemesls - par maz miega un pārpūle. Bet ja miegs ir pietiekams un stresa dzīve ir maz, bet tomēr zilie riņķi ir, tad tas var liecināt par kāda iekšējā orgāna disfunkciju. Pie vainas var būt gan aknas, gan nieres, gan aizkuņģa dziedzeris, gan citi orgāni.
Par uzturu runājot - zilo krāsu uzturs neietekmē, jo tas ir atkarīgs no ta, cik tuvu ādai atrodas asisnvadi. Bet maisiņu lielums gan lielā mēra ir atkarīgs no uztura. Nelieto sāļus un asus ēdienus. Sāls satur ļoti daudz nātrija un nātrijs ir tas, kas aiztur šķidrumu organismā un tāpēc arī rodas maisiņi. Uz nakti nevajadzētu arī daudz dzert. Un vispār - jāatceras, ka vienmēr jādzer mazām mutītēm, lai šķidrums nokļūtu šūnās nevis starpšunu telpā. Ja šķidrums paliek starpšūnu telpā, tad rodas tūskas (respektīvi, arī maisiņi zem acīm).

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Kas tas par mītu - mazām mutītēm, tad šūnās? Kāds ir pamatojums?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var pamēģināt palietot jebkuru no krēmiem, kas paredzēts acu zonai. Ja nekļūst labāk, tad kaite var būt iekšējos orgānos, teiksim, nieres ne tā darbojas. Tādā gadījumā gan ir jāgriežas pie ārsta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jāed vairāk brokoļi un lasis ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Ir divi varianti -griezties pie laba ārsta speciālista,otrs -uzlikt saulesbriles.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.