Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

:pilnībā atbrīvoties no vasaras raibumiem ir ļoti grūti. Salonos tiek piedāvāti dažādi speciāli pīlingi. Tomēr kopā ar vasaras raibumiem paliks bālāka arī visa sejas āda. Lai vasaras raibumi neparadās atkal, visās gadalaiku sezonās nepieciešams aizsargāt ādu no saules stariem un vispār nesauļoties. Vai tu esi tam gatava?
Balinošie krēmi, kuri nopērkami veikalos (Dior, Payot, Shiseido) pārsvarā domāti pigmenta plankumiem jau nobriedušām sievietēm.

Tuvojoties pavasarim, laiks pacensties atbrīvoties no vasaras raibumiem. Protams, ne visi izjūt tādu vajadzību. Taču tiem, kam vasaras raibumi traucē, var palīdzēt tautas medicīnas receptes.

# Balinoša efekta iegūšanai ieteicas mazgāt seju ar kefīru vai rūgušpienu. Pienskābe iedarbojas kā lielisks maigs pīlings, turklāt nekairina sejas ādu.

Reklāma

# Sen pierādīts, ka iedarbīgs līdzeklis pret vasaras raibumiem ir citronu sula. Ar pirkstiem var nedaudz sulas iemasēt sejas ādā, kādu laiku paturēt un noskalot ar ūdeni.

# Ļaudīm ar

pirms 14 gadiem  

unknown (), pirms 14 gadiem :

Ļaudīm ar noslieci uz vasaras raibumiem ieteicams lietot uzturā vairāk C vitamīnu saturošu produktu – citrusaugļus, ābolus, lokus, burkānus un citus, jo tieši C vitamīns mazina ādas jutīgumu pret saules stariem.

Maira Dzene, pirms 14 gadiem :

Paldies! ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

RiMMa LoBrEkTe

+5532

 
Biju kaut kur lasījusi, ka pavasarī jāmazgā seja ar pieneņu ziedu novārījumu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nuusj jau kādus 30 gadus zinu ka vasarsraibumus noņem ja pavasarī seju mazgā ar no dīķa pasmeltu kurkuļbiezeni-želeju.... pašam nebija vajadzības, bet tauta velti muti nedzesē..... tāpat kā pret varžacīm aptiekās var smērītes dabūt par 3ls un dārgāk un nelīdzēja, bet tautas līdzekļiem pats izmēģināju un līdzēja nedēļas laikā parastā lauku strutene.

pirms 14 gadiem  

Maira Dzene, pirms 14 gadiem :

So esmu dzirdeejusi,bet meeginaat bailes. :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anna Radionova

+6872

 
Tonalais krems (Labs)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.