Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jāne Ose

+3250

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1784 skatījumi

Kādi krēmi/losjoni vajadzīgi vīriešu skaistumkopšanā?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Varētu padalīties šajā visā? Esmu LIELS iesācējies. :/

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gita Bērziņa

+2252

 
Viss jau atkarīgs no tā, kāda tev tā sejas āda. ja tev viņa ir jūtīga un sausa, tad diez vai derēs losjons pēc skūšanās, tad vajadzēt mitrinošu un nomierinošu kremu pēc skūšanās, tiem starp citu arī ir klāt smaržvielas, kas liek sievietei sajust tādu pašu aromātu kā pēc skūšanās losjona. Noteikti vajadzētu arī sejas krēmu, dienām, kad neskujies. Sejas āda ir jāmitrina ikdienā. Krēmi ir dažādi, tur atkal ir jāzin kāds ir tavas ādas tips, sausai vajadzēs barojošu, taukainai - vāji mitrinošu, normālai - normālu.
Es personīgi ieteiktu arī sejas mazgājamo līdzekli iegādāties. Ziepes nav sevišķi draudzīgas ādai, un tīri ar ūdeni noskalot seju vien nepietiek.
Katrā ziņā, Jāni, ja taisies veikt iepirkšanās kūri kosmētikas veikalā, nekautrējies un prasi palīdzību pārdevējām. Un klausies labi uzmanīgi, ko viņas stāsta, iespējams pirmajā reizē iegādātās firmas kosmētika tev nepatiks, nākamajā reizē ejot tev jāizslēdz no izvēles klāsta šie produkti, kas neapmierināja.

pirms 14 gadiem  

Gita Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Un noteikti nekautrējies losjonu vai krēmu pēc skūšanās pasmaržot tur pat veikalā. Vis ideālākajā variantā, ja to saskaņo ar savām smaržām. Citādi var sanākt, ka busi staigājošā "smaržu bodīte".

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

RiMMa LoBrEkTe

+5532

 
1. krēms sejai
2. losjons pēc skūšanās
Šīs divas lietas noteikti...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.