Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris Pūpols

+471

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1975 skatījumi

Kāpēc cilvēki vēlas pelnīt, bet nevēlas nopelnīt?

Bizness un finanses » Reklāma un marketings

Daudzi cilvēki vēlas pelnīt naudu internetā, bet nav gatavi pielikt piepūli un veikt darbības, lai viņi būtu sekmīgi.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kāpēc firmas sola internetā iespējas pelnīt, bet nav gatavas par to maksāt?

pirms 14 gadiem  

Andris Pūpols, pirms 14 gadiem :

Lieta ir tāda, ka ir maksājošas kompānijas un ir nemaksājošas kompānijas, cilvēki bieži vien trāpa uz tām otrā veida kompānijām, jo tās ir vairāk pietam sola lielu peļnu īsā laika posmā. Kā daudzi zina internetā var pelnīt, bet tas nav tik viegli. Ja pievienojoties kādai programmai un domās, rītā jau pelnīšu daudz naudas ir aplamas.

Īstā iespējas internetā prasa vairāk piepūli un zināmas iemaņas interneta marketinga un darbam ar cilvēkiem.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Marketings un "darbs ar cilvēkiem" ir tautā ienīstas profesijas, pie tam jābūt dotībām, visi to nevar. Lielākais vairums firmu, kas meklē šādus izplatītājus arī liek tiem melot. Netieši, bet melot. Lai tikai pārdotu. Tas nav normāls darbs, tā ir šķība tirdzniecības forma.

Andris Pūpols, pirms 14 gadiem :

Viss rodas no darbības, ja nav darbību arī dotību nebūs. Tās varētu būtu ienīstas tāpēc, ka tas prasa lielu piepūli un laika, lai tās apgūtu. Valda tāds stereotips, ka internetā pelnīt var viegli un ātri. Tad nu cilvēki netās internetā un cer iegūt naudu ātri neko nedarot. Protams ir redzēti piemēri, kur cilvēki pelna samērā ātri, bet tas ir vienīgi tāpēc, ka pavadīja vairākus mēnešus pat gadus izglītojoties un gūt attiecīgas zināšanas. Bez pacietības un mācīšanās, pelnīt internetā būs grūti.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
jo 70% no piedāvātajām darbībām ir amorālas un tīra spama sūtīšana.

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

Vai piedāvā "piramīdas" tipa biznesu.

Andris Pūpols, pirms 14 gadiem :

Ok pieņemsim paliek 15% no visiem biznesiem. Kas ir šiem atlikušajiem..

DamagE, pirms 14 gadiem :

Loģiski spriežot tad tur paliek arī tā iespējamā peļņa kad godīgi strādā un godīgi nopelna.

Andris Pūpols, pirms 14 gadiem :

Tas gan, ieraugot kādu jaunu pelnīšanas veidu, sākumā ir jāpārbauda atsauksmes internetā par to. Protams nevienmēr vajag paļauties uz tām, jo cilvēki ir dažādi, kas vienam var padoties, citam nesanāks. Lasot komentārus un foruma ierakstus vajag izņemt arī pašu svarīgāko un tad apsvērt plusus un minusus.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi pareizi, bet par cik Latvija nav Internetā (mans personīgs uzskats, ©2008), tad reālas atsauksmes laicīgi arī nebūs.

Andris Pūpols, pirms 14 gadiem :

Vairākiem Latvijā ir savs Twitter, facebook, face.lv, draugiem.lv forumi un mājas lapas... Man domāt ir samērā daudz cilvēku internetā no Latvijas. Lielākā daļa cilvēku kuri meklē iespēju pelnīt internetā, meklē kur to var nopelnīt ātri, tāpēc arī iekrīt. Kā saka ātrais, lētais neviemēr ir tās labākais.

DamagE, pirms 14 gadiem :

tatad tu piedaavaa variantu pelniit 10 santimus dienaa skatoties reklamas, suutit pastus un ilgterminjaa nopelniit jau 1 LS dienaa ? piedod, bet tas neatmaksās pat rēķinus par internetu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis Sproģis

+615

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es ar tam neticu, man piedāvāja caur internetu pastrādāt līdz 1000$ nedēļā, ja piestrādā vairāk, tad 25000$, nu sakiet lūdzu, vai nav Leiputrija, bet, kad tik neiestiegu tais ķīseļa krastos:D

pirms 14 gadiem  

Andris Pūpols, pirms 14 gadiem :

Pārsvarā cilvēki nokļūst internetā un viņi grib nopelnīt naudu ātri, daudz un pēc iespējas ātrākā laikā. Tā kā ir divejādi reklamētaji, tie kas izmanto cilvēku vēlmes sakot nākošnedēļ jau varēsi pelnīt 1000$, un tādi kas saka paies laiks kamēr sāksi pelnīt internetā. Protams, vairāki izvēlēsies pirmo variantu, jo tas ir vieglāks un kas zin varbūt tomēr?
Nav noslēpums ka vieni cenšas kaut ko iesmērēt, lai tikai kaut ko nopelnītu, bet ir vēl ari tādi, kas tiešām vēlas palīdzēt viņiem pelnīt.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

http://signup.wazzub.info/?lrRef=d4b965b6

Registrejies lidz 9.aprilim! Jauna mekletajprogramma (ka Google, Yandex) kas maksas saviem referaliem par darbu ar so parluku!50% no peljnjas par reklamu atdod lietotajiem - registracija tikai ar uzaicinajumu - http://signup.wazzub.info/?lrRef=d4b965b6 (copy un paste)
Padoms - registrejieties pashi - visus ko varat uzaicinat var registret pats par savu refferal saiti - to jus sanemsiet pec registracijas, uz e-pastu atnak 2 vestules-pirmaa apstiprinashana ar kuru aktivizet jusu kontu, un otra ar jusu lietotajvardu un paroli Sim projektam - ja nav,skatamies spamaa. Rega bezmaksas visiem!
Vairak uzaicinasiet - vairak sanemsiet......



Wazzub stradas pec GOOGLE tehnologijas, bet dazas funkcijas bus labakas. Tikai Google nemaksa mums,bet WAZZUB maksas 50% no ta pelnas! Un par katru uzaicinato katru menesi pa 1$ neko neieguldot!!!

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.