Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 4713 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja bankas pārskaitījums veicāt pats un tas ir izpildīts, tad banka to vairs atcelt nevar un nevar arī kompensēt radušos zaudējumus. Gadījumā, ja par kādu pakalpojumu tiek noņemta dubulta samaksa, pastāv iespēja rakstīt iesniegumu bankai un banka šādus zaudējumus kompensē. Ja vien pārdevējs nedzīvo citā valstī, tad panikā nav jākrīt, bet jāsazinās ar pārdevēju un jālūdz izpildīt pasūtījumu, piegādāt preci noteiktā laikā un jāziņo par to, ka pēc šī termiņa beigām, paturat sev tiesības griezties ar iesniegumu policijā par krāpšanos. Ja maksājums tika veikts ar bankas pārskaitījumu, tad jūsu rīcībā ir gan personas vārds vai uzņēmums nosaukums, gan personas kods vai uzņēmuma reģ. nr, kā arī bankas apliecinājums, ka maksājums ir nosūtīts, ar to pilnīgi pietiek, lai pierādītu maksājuma veikšanu un atrastu arī pārdevēju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Gribu salikt visus punktus uz "i ". Banka nekārto jūsu privātās attiecības ar pārdevēju. Arī gadījumos, kad neesat saņēmis preci banka neskries un neskaidros, kāpēc prece nav piegādāta.
Ja maksāts ir ar karti, tad ir zināmi kartes darījuma apstrīdēšanas noteikumi un pamatojumi uz kuru pamata banka var prasīt atgriezt naudu. Pamatojuma "man netika piegādāta" prece viņu vidū nav.
Ja apmaksa ir veikt no konta var vērsties bankā ar iesniegumu par maksājuma atsaukumu. Tas ir maksas pakalpojums, kas nav lēts un bez garantijas. Pēc šāda atsaukuma saņemšanas banka sūta saņēmēja bankai ziņojumu par to, ka klients vēlās atsaukt maksājumu, saņēmējbanka raksta savam klienta vēstuli, par to ka banka ir saņēmusi maksājuma atsaukumu un jautā vai drīkst norakstīt līdzekļus no saņēmēja konta. Ja kontā ir nulle, vai saņēmējs nesniedz bankai nekādu atbildi, banka raksta atpakaļ maksātāja banka ziņojumu, par to ka maksājuma atsaukumu veikt nebija iespējams. Tas arī viss.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tava banka vislabāk pakonsultēs šai jautājumā. Iespējams pat tavā vietā sāks lietas bīdīt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kukvandek

+1597

 
Nekā nebija, ja ir izdarita dubultā maksāšana pat ārzemes, to var atsaukt. Saku no personīgās pieredzes par maksājumu ar kredītkarti. Pašam pat uz banku nebija jāiet, kārtoju telefoniski.Banka redzēja, ka no kartes pārdevējs noņēmis divreiz samaksu ar 2 minūšu intervālu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kukvandek

+1597

 
Jebkuru darijumu var banka atsaukt, bet ir jaiet uz banku un japaskaidro. Un jo atraak jo vieglak un atrak dabusi atpakalj.Ja un protams tas ir maksas pakalpojums

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Caur tiesu maybe, ja viltus pārdevējs tev to izkrāpis_Vai uzraksti iesniegumu menticijā, sākumā_

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.