Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1569 skatījumi

Kredītsaistības ar GE Money

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Sveicināti! Situācija ir šāda. Es pavisam nesen zaudēju darbu,respektīvi esmu palicis faktiski bez iztikas līdzekļiem.Man vēl joprojām ir nesamaksāts kredīts GE Money un tas sastāda 14 Ls mēnesī,līdz gada beigām un tad vēl 14 Ls mēnesī līdz 2012.gada septembrim.
Es sazinājos ar GE Money,lai izklāstītu situāciju un rastu kaut kādu risinājumu.Man atbildēja,ka nekādas kredītbrīvdienas viņi nesniegs un arī summu nesamazinās.Ir jārod iespēja maksāt visu summu,citādi tikšot aprēķināti soda procenti un visas izrietošās sekas.Tas nu tiktāl.
Pastāv iespēja,ka es tomēr visu summu vai daļēji visu,mēnesī nespēšu samaksāt,kaut gan es iespēju robežās katru mēnesi kaut ko iemaksāšu.
Līdz ar to ir jautājums.Ko man darīt,kur griezties,ja sāksies draudu zvani,attiecīgas vēstules un tamlīdzīgas lietas??? Es nesaku,ka man ir bail,vienkārši neomulīga situācija.Saprotu,ka esmu parakstījis divus līgumus,nesu atbildību,bet to,ka palikšu bez darba uz līdzenas vietas,es nekādi nevarēju gaidīt.
Paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Peter Klex

+988

 
Nostādi viņus fakta priekšā, tev nav ko viņiem dot! Obligāti saglabā VISAS maksājumu kvītis!! Strīdu gadījumā tas kalpos kā pierādījums ka esi maksājis, parādījis savu labo gribu ka centies nokārtot savas parādsaistības. Maksājot iesaku uzzināt ko tu ar savu veikto maksājumu nosedz, procentus vai pamatsummu.
Ja pasākums tiek līdz parādu piedzinējiem, atceries pāris svarīgas lietas:
Saistības tev ir tikai un vienīgi ar to firmu (iestādi) ar kuru parakstīji līgumu par kredīta saņemšanu.
Tavu mantu var atņemt TIKAI zvērināts tiesu izpildītājs un ar tiesas lēmumu! Nekādas privātfirmas, SIA, IK, A/S nav tiesīgas tev kaut ko konfiscēt, noslēgt.
Maksājumus veic tai iestādei ar kuru tev ir līgums, iepriekš gan iesaku ar viņiem sazināties un uzzināt vai viņi vispār vēl ir tiesīgi pieņemt tavus maksājumus par attiecīgo parādu. (Nezinu kā tur sīkāk)
Izstudē likumdošanu un neļaujies iebiedēties!
Te var šo to pasmelties zināšanām: http://kreditnemeji.lv/blog/

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Paldies par info!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Maksā cik vari, meklē darbu/pelni naudu un neiespringsti. Galvenais, pēc tam kad būsi visu nomaksājis paprasi viņiem lapiņu, ka jūsu saistības ir izbeigtas, lai pēc tam nepiešuj kaut kādu neapmaksātu mistisku parādu.
Par soda procentiem nesatraucies, tāda dzīve.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.