Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1529 skatījumi

Vai tu tici spokiem (boo)

Hobiji » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
Pagaidām nē, bet kad ieraudzīšu īstu spoku, tad noticēšu.

pirms 14 gadiem  

Adrija Drille, pirms 14 gadiem :

Piekrītu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
viņi reāli eksistē,bet ja papēta dziļāk,80 % var atrast izskaidrojumu,20%,nekā sakarīga,tātad ,vai nu tas ir spoks,vai ari mēs nezinam kas tas ir.Kas saistīts ar skaņu ,nu soļi,kleitas vilkšanās pa zemi,elpošana pie durvīm un tamlīdzīgi,lielākoties saistīts ar mājas trokšņiem tai sēžoties,vecām celtnēm,nepareizi uzbūvētām,ja redzi bālu būtni-nu tad tas ir spoks,bet tas ari nosacīti,dažādi cilvēki uztver dažādi,citi redz citi nē.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ko nozīmē reāli eksistē?Jums nu gan ir dzīva iztēle!Spoki eksistē tikai folkorā & tautas nostāstos. Diemžēl TV ļaunprātīgi izmanto cilvēku dabīgo tieksmi pēc neizzināmā & mistikas, pasniedzot iestudētas TV programmas kā stāstus no reālās dzīves & visu veco piļu & muzeju īpašnieki labprāt izmanto spoku stāstus,kas pievilina apmeklētājus & palīdz vairāk nopelnīt! tomēr,lai ko mēs arī katrs par to nedomātu,zinātne līdz šim brīdim nav atradusi nevienu pierādījumi nekāda pārdabiska spēka eksistencei!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vai tu tici pasakām? Laumiņām, ļaunajam burvim, zobu fejai un raganai uz slotas kāta? Ja netici, tad nav pamata ticēt arī spokiem un citām pārdabiskām parādībām...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.