Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andrejs Bikovs

+2820

 
jā Tu doma uzlīmes ar telefona numuru ko ASV operātori līmē uz klientu telefoniem uz aizmugureja vāka, lai neaimirst savu telefonu tad tie ir DYMO printeri un cenas tiem ir sākot no 40 latiem, bet jā doma uzlīmes ar IMEI un serijas numuriem iekšā telefona, tad tas jau ož pēc nozieguma, jo telefona IMEI koda nomaiņa, un kontrafakta telefona legalizacija ir kriminālnoziegums.

pirms 14 gadiem  

Edgars Klaviņš, pirms 14 gadiem :

Oi galīgi aizplūdāt ne uz to pusi , es biju domājis Skinus , vinila uzlīmes kas tiek līmētas ierīcēi virsū stila un arī aizsardzības dēļ.
Lūk šādas uzlīmes - http://www.decalgirl.com/category.view/Apple-iPhone-3G-3Gs-Skins
rēķinos , ka veikalā tāds printeris noteikti nav , bet varbūt varat ieteikt konkrētas firmas printerus vai kur pameklēt.
Paldies.

Andrejs Bikovs, pirms 14 gadiem :

aha, skaidrs :)
pameklē pēc atslēgu vāridem Imprinter, vinyl imprinter un tā talāk, parsvara gan printerus, gan izejvielas (krāsas, plēves, termoplēves, dekālplēves) ražo amerikāņi. Cenas ir apmēram $1000 - $5000 rajonā. kas biznesam, ne īpaši liels ieguldijums.
lai veicas meklejumos ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Parastā veikalā tādi printeri nepārdodas. Var jau būt ka kāds arī printē ar parasto printeri, bet vairumā gadījumu tās ir drukātas uzlīmes. Vai Tu domā uzlīmi ar imei kodu?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.