Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2757 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Arnis Vanags

+12098

 
Jā, ir iespējams

pirms 14 gadiem  

Elīna Šnevele, pirms 14 gadiem :

Ne vienmēr-jāskatās kā ņems. Ja ar karti-tad naup. Vajag eiro karti!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja ņemsi ar karti, tad jāskatās pie kādas valūtas tev piesaistīta karte. Ja tev ir parastā latu karte (algas karte, open, visa utt. un nekādas izmaiņas nēesi darījis), tas no bankomātiem varēsi izņemti tikai to summu, kas tev kontā ir LATOS! Ja tev ir eiro karte- tad to summu, kas tev kontā ir EIRO. Jo multivalūtu kartes Swedbankai nav. Ir tikai latu, eiro, dolāru kartes. Īsāk sakot- pie kādas valūtas karte ir piesaistīta- ar to (un tikai to) valūtu karte strādā. Saprotu, ka tev kontā ir eiro, ar tavu parasto latu karti- Tu NEVARĒSI bankomātos izņemt naudu, jo bankomāts teiks, ka kontā nav naudas. viņš ņems vērā tikai to summu, kas ir latos. Tev vajag iegādāties īpašu eiro karti- visa classic, kura maksā 10 lvl gadā, ja nekas nav mainījies. :) Tu vari vai nu nokonvertēt naudu bankomātos- pie "citas operācojas"- "pārskaitījumi", vai kā teica Verners- ibankā! Vai bankā-protams! :))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

verners osis

+16083

 
Svedbank ir viens konts latiem un valūtai,ieej internetbankā-konti ,maksājumi,kartes-valūtas maiņa-raksti,gribu pārdot valūtu,cik ,vai nopirkt latus-summu,tad noteikti!!!-aprēķināt,redzēsi cik tas ir,ja apmierina -konvertēt un kontā parādīsies lati.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Merry

+6073

 
Ja ņemsi Latvijā un ja tas ir vienas valūtas bankomāts, tad protams izdos tikai latos. Ja tas ir multivalūtas bankomāts (tādi ir D`n`B bankai vai Nord bankai), tad tur var izvēlēties, kādā valūtā ņemsi :)

pirms 14 gadiem  

Elīna Šnevele, pirms 14 gadiem :

Ja nekļūdos, tad DnB Nord bankai vairs nav multivalūtu bankomāti. Un ja ņems ar karti- tad uzrakstīju tālāk komentu. Ir nianses.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.