Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edmunds Dūcis

+116

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2825 skatījumi

Vai ir ieteicams publiski izvietot bankas kontu un personas kodu?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Ir nepieciešams publicet bankas kontu un personas kodu lai varetu man parsutit naudu faktiski nepazistami celveki, cik tas droši lai datus neizmantotu kads sliktiem nolukiem. Vai pēc tā ir iespejams noteikt personas vārdu uzvārdu utt.?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lai veiktu starpbanku pārskaitījumu ar personas kodu un bankas konta numuru nepietiek, vajadzīgs ir arī personas vārds un uzvārds. Ja tik ļoti nevēlaties šos datus publiskot, tad nekas Jums neliedz reģistrēt uzņēmējdarbību un atvērt kontu kā Individuālais Komersants ar komersanta reģ. nosaukumu un juridiskās personas reģ. kodu. Pats par sevi vārds, uzvārds, personas kods un bankas konta nr. nekādas draudus jūsu apkrāpšanai nerada un jūsu kontā uzglabāto naudu neapdraud. Ja nu vienīgi kāds "ļaundaris" atradīs šos datus internetā un "aiz ļauniem nodomiem" jums pārskaitīs pāris latus.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Mūsu bankas gan ir ar salīdzinoši augstu drošības līmeni, bet ar šādiem datiem dažs labs pāri okeānam izmantojot sociālo inženieriju ir izkrāpis pieeju kontam.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Nu nevar, nekur izkrāpt nekādu naudu, ja persona pati neiedod kādam savus bankas konta pieejas datus, kartes, kodus, paroles un lietotāja numurus un ja iedod, tad tas jau robežojas ar idiotismu!

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

Nevis nevar bet var un kā vel pie tam,pats to izbaudīju unibankā kad pēc algas ieskaitīšanas konts izrādījās tukš.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Kāda meitene arī palika stāvoklī pēc tam, kad bija vairākas nedeļas pēc kārtas apmeklējusi pirti, kurā pirms tam bija pērušies puiši. :-DDD

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Jāni, un kā gan tas beidzās? Tas vairāk izklausās pēc bankas iekšējas kļūdas.

Publiskojot kontu ir risks, kas šis konta numurs var figurēt noziedzīgos krāpšanas darījumos, un tad, izmeklēšanas laikā uz kontu var uzlikt arestu, bet konta īpašnieks nonākt, kā minimums, liecinieka statusā.

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

80% no sumas banka atmaksāja,160ls palika vel joprojām karājoties gaisā.

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

Aivi tu esi daunis ja banku salīdzini ar meiteni

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Es neko nesalīdzinu! Es tikai cenšos pateikt to, ka jūsu teiktais neattiecas uz drošību un līdzinās zinātnsikaja fantastikai! Jā, protams, iepērkoties internetā, vienmēr pastāv iespēja, ka kāds ļaunprātīgs pārdevējs vai maksājumu operatora darbinkieks var veikt jūsu neautorizētu pārskaitījumu, respektīvi naudu no jūsu konta nozagt, taču tam nav nekāda sakara ar personas vārds, uzvārda, personas koda un bankas konta nr. publiskošanu.Šāda informācija ir pieejama par jebkuru personu, kas nodarbojas

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

ar uzņēmējdarbību & ir brīvi iegūstama, izmantojot Lursoft datu bāzi, ieskaitot reģistrētās personu dzīvesvietas, personas kodus & kontu numurus. ES ir spēkā noteikumi, kas garantē to, ka bankas visus maksājumus, kas no jūsu kontiem ir veikti nelikumīgi izmeklē un kompensē visus izdevumus 100% apmērā, kas arī tiek īstenots. Ja nauda nelikumīgi pazūd, tad ir jāgriežas savā bankā, jānomaina visi piejas kodi un maksājumu kartes un jāuzraksta iesniegums. Vienkārši pazust ieskaitīta darba alga nevar.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Nē, nav! Gan personas bankas konts, gan personas kods ir aizsargājamie dati. Savukārt, lai tev ieskaitītu naudas līdzekļus, bez konta numura neiztikt. Šie dati jālieto uzmanīgi un pašam jāizvērtē riski.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
uztaisi paypal kontu un saki lai naudu skaita uz turieni. tad skaitītājam viss kas būs vajadzīgs, ir tavs e-pasts.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.