Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2367 skatījumi

Pasta stacija

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Vēlos nosūtīt paku ar pasta stacijas starpniecību.Piemēram,es nosūtu zābakus,kuru vērtība ir 15 Ls+pasta stacijas pakalpojumi vēl 2 Ls. Respektīvi,man no pircēja nepieciešami 17 Ls. Kādā veidā es varu saņemt samaksu par sūtījumu no pircēja??? Tikai ar vienošanos un iepriekšēju apmaksu,vai apmaksu pēc preces saņemšanas? Tad kur ir garantija,ka mēs viens otru neaptīsim ap pirkstu???
Tādas lietas iet cauri ebay.com,bet ne šeit....

Pateicos par atbildi!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Bitenieks

+11700

 
Nosūti ar pēcapmaksu. Aizpildi pastā blanku , un pircējam pirms saņemt preci būs jāsamaksā tā summa kuru būsi norādījis.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Bet es vēlos nosūtīt ar pasta stacijas starpniecību,nevis pasta...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elīna Kruglova

+211

 
Reku meitene labi paskaidroja
"Pasta stacija - pilnīgi jauns pakalpojums ( nejaukt ar pasta pakalpojumiem ). Tam nolūkam tiek uzstādīti termināli lielveikalos. Skapis ar skapīšiem un skārienjūtīgu ekrānu koda ievadīšanai . Kad pircējs caur internetu ir norēķinājies , viņam uz telefonu atnāk īsziņa ar piecciparu kodu skapīša atvēršanai un termināla ciparu. Tad viņš dodas uz piem. 120 Pasta stacijas terminālu , kas ir vistuvāk dzīvesvietai . Ievadot kodu , skapīša durvis automātiski atveras. Šāds pakalpojums ieviests , sakarā ar internetveikaliem.
pirms dienas "

un izdarīt var šādi "Es darīju tā, ka tiklīdz izsūtīju paku nofotogrāfēju čeku uz kura ir gan laiks, gan summa ko samaksāju kā arī saņēmēja dati... nosūtīju saņēēja foto uz e-pastu un gaidu naudu"

+ izdarīt - lai atnāk pasta pakas durtinju kods uz tavu nr, un tad kad naudu busi sanemusi aizsutiisi pircejam to kodu

pirms 12 gadiem  

Madara Malahovska, pirms 12 gadiem :

Un kā var izdarīt tā, lai pakas durvju kods atnāk uz manu tel.nr.?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Alise Šulca

+783

 
Es darīju tā, ka tiklīdz izsūtīju paku nofotogrāfēju čeku uz kura ir gan laiks, gan summa ko samaksāju kā arī saņēmēja dati... nosūtīju saņēēja foto uz e-pastu un gaidu naudu, teici, ja nauda netiks pārskaitīta uz mana konta zvanu un pārtraucu sūtījumu.. man sanāca vienmēr!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kerija Parkere

+480

 
Pasta stacija - pilnīgi jauns pakalpojums ( nejaukt ar pasta pakalpojumiem ). Tam nolūkam tiek uzstādīti termināli lielveikalos. Skapis ar skapīšiem un skārienjūtīgu ekrānu koda ievadīšanai . Kad pircējs caur internetu ir norēķinājies , viņam uz telefonu atnāk īsziņa ar piecciparu kodu skapīša atvēršanai un termināla ciparu. Tad viņš dodas uz piem. 120 Pasta stacijas terminālu , kas ir vistuvāk dzīvesvietai . Ievadot kodu , skapīša durvis automātiski atveras. Šāds pakalpojums ieviests , sakarā ar internetveikaliem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nu ja pircējs gribēs tās tupeles pirkt, tad arī maksās pirms sūtīšanas. ja negribēs - meklē jaunu pircēju. ja piečakarēsi pircēju - rēķinies ar sekām.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Kā jau teicu... šeit LV nav nekādas garantijas. Atliek pasts,kā minēja Āris,tā būs pareizāk.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

kādas vēl garantijas??? Ebay tāpat tev nekādas garantijas nedod!

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Nu...no turpat vai 200 pirkumiem,vēl ne reizi neesmu piečakarēts.Tur ir cita attieksme un izpratne par darījumiem un ļautiņi ir ieinteresēti veikt godīgas štelles,jo vairumam tas ir bizness.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

nu nez. es arī regulāri pērku un pārdodu caur ss.lv sākot ar botām un beidzot ar mašīnu un neviens pagaidām mani nav apčakarējis.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.