Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1094 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkurš bizness un investīcijas ir saistītas ar riskiem. Kriptovalūtu galvenais pievilcīgums ir tas, ka pagaidām šīs valūtas ir ārpus likuma un netiek regulētas. Taču iegūstot arvien lielāku popularitāti, par bitkoiniem un citām valūtām sāk izrādīt interesi arī lielākās pasaules bankas un riska kapitāla fondi. Sava necaurspīdīguma dēļ, šī valūtas tiek plaši izmantotas noziedzīgu darījumu un terorisma finansēšanā, līdz ar to vienā jaukā vai ne tika jaukā dienā, ASV valdības pacietības mērs būs pilns un tiks pieņemti likumi, kas pārņems šo kriptovalūtu tirgu valsts finanšu uzraudzības iestāžu uzraudzībā, rezultātā kriptovalūtas piedzīvos pasaules vēsturē lielāko kritumu un 90% kriptovalūtu īpašnieku pamodīsies ar dažiem eiro centiem vērtu kriptovalūtu savos bitkonu maciņos, kur vakar vēl atradās desmitiem tūkstošu eiro vērti valūtas uzkrājumi.

pirms 6 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Lielākie kriptovalūtu pretinieki ir bankas un kredīt un debitkaršu piedāvātāji - VISA, MASTERCARD. Pamēģiniet iegādāties bitkoinus ar VISA karti, nākamajā dienā karte būs bloķēta.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Patreiz, kamēr nav nostiprināts ar likumu, ar ziepju burbuļu pirkšanu.

pirms 6 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Ilze, neņem ļaunā , bet neko par šo tēmu nespēšu atbildēt :( Es vēl staigāju pa zemi un mans biznes ir vienkāršs - uzzīmē, uztaisi , pārdod un nekādu mistisku valūtu par kuru esamību tik maz esmu dzirdējis un pat neinteresējos.

Ilze Zundāne, pirms 6 gadiem :

Man aizvakar gadījās sastapt cilvēku, kurš ar to nodarbojas. Visnotaļ sakarīgs un uz zemes stāvošs vīrietis, ir savs normāls bizness-kafejnīca, metina bērnudārzam vārtiņus, tāpat vien palīdzot, ir 3 pieauguši bērni, pats zemessardzes vada komandieris.
Mani šī viņa nodarbe pārsteidza.

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Es ieklausīšos Aivja teiktajā un strādāšu tālāk kā esmu pieradis.Visādi miglā tīti pasākumi nekad nav bijuši priekš manis :) nekad neko neesmu vinnējis un nekas man no gaisa nav nokritis.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.