Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ingus samburs

+22

 
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 3480 skatījumi

mantojuma tiesības

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Labdien!
man tāds jautājums, nomira tēvs, viņam palika dzivoklis kur pieraxtīta viņa dzīvesbiedrene kura laulībā ar manu tēvu nesastāv! es esmu vienīgais bērns viņam, kādas man ir tiesības uz to dzīvokli??

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Pilnas tiesiibas. Tas neko nemaina, ka vinja tur ir pierakstiita. Mantojumaa veeraa njem tikai oficiaalos radiniekus, pie kuriem civilsievas nepieskaitaas(vismaz pagaidaam ne).

pirms 14 gadiem  

ingus samburs, pirms 14 gadiem :

un kas notiek ar firmu kas vinjam bija, jo ta dzivesbiedrene taja firma strada, ka es varu saakt parvaldiit?? un ta ir taisniba, ka jagaida pusgads liidzko firma bus mana, a tikmer darbiba apstajas?? paldies par ieprieksejo atbildi

ingus samburs, pirms 14 gadiem :

precizaak vina paslaik to firmu parvalda, bet viss ir uz teeva vaarda

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Āris

+22646

 
Ātrākais to var nokārtot pusgada laikā no dok. iesniegšanas brīža.Tieši pusgads tiek dots lai notārs paziņotu visiem iespējamiem mantiniekiem,un savukārt varētu pieteikties tie kuri grib pretendēt uz mant.Ja cilvēks šī pusgada laikā nepiesakās pie notāra,tad viņš automātiski ir atteicies no mant.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Cik preciizi nu atceros, tad paarnjem firmu peec gada, bet visu sho laiku firma var turpinaat straadaat, ja ir kas vinju vada. Jaaseko gan tam visam liidz, lai piemeram visas atskaites tiktu nodotas laikaa utt, jo buutiibaa tu mantosi visu firmu ar visu piesaistiito. Iesaku parunaat ar juristiem, kas paskaidros tuvaak, kaadas ir tavas iespeejas ietekmeet procesu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Edgars

+7561

 
dziivoklis paliek tev, bet taa vecene tur tikuntaa paliks pierakstiita

pirms 14 gadiem  

ingus samburs, pirms 14 gadiem :

vai tad izraxtiit vinu newaresu???tas jau netrauces man mainiit vai pardot dzivokli??

Edgars, pirms 14 gadiem :

izrakstiit tu vinu vareesi tikai ar vinas oficialu piekrishanu

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nnnn

+221

 
es nezinu bet viss vairak man liekas ka vina to nevares izdarit bet tomer tikai tad ja vinai bus liela nauda jo tadus jautajumus ar naudas palidzību var tā sagrozīt ka viss dzīvoklis piederēs viņai bet tam nepieciešama liela nauda.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Ārprāts, Jūs te par civilsievām izsakaties kā par tādām raganām! Kāpēc Tu gribi izmest nevainīgu sievieti uz ielas? Viņai vīrs tikko nomira, ne tikai Tev tēvs!Vismaz ierādi viņai citu vietu, kur dzīvot!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nnnn

+221

 
es domāju pusi uz pusi ar to sievieti

pirms 14 gadiem  

ingus samburs, pirms 14 gadiem :

tad man atliek pieteikties mantojumam pie notara, iesniegt visus nepieciesamos dokumentus un tad varu riikoties ar dzivokli ka velos, un cik ilgi var ievilkties viss tas process??nu precizak, ja vina gribes novilcinat to visu, vina kautkadigi to var izdariit??

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Kadelj pusi uz pusi? Vinja nav oficiaala radiniece, kaa arii firmaa vinja nav dalju tureetaaja, so vinjai nekas nepienaaktos. Man nesen viens radinieks sevi dabeidza un civilsieva saaka meetaat pirkstus pa gaisu, ka mashiina esot vinjas un maaja arii vinjas utt. Naacaas iepaziistinaat ar LR likumdoshanu, lai atveesinaatu vinjas iekarsusho praatinju.

ingus samburs, pirms 14 gadiem :

cik ilgi notiek dzivoklja parmantoshanas process??? kad visi dokumenti tiks iesniegti, tur bija jagaida vai kads vel pieteiksies uz mantojumu,tas ari aiznem laiku.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.