Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1620 skatījumi

Ja uzņēmums izsniedz Paziņojumu par fiziskai personai izmaksātajām summām...

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Ja uzņēmums izsniedz Paziņojumu par fiziskai personai izmaksātajām summām, un izrakstos parādās summas ko darbinieks nemaz nav saņēmis, bet izrakstā tās ir uzrādītas.. ? ko darīt šādā situācijā ? vai uzņēmumam ir jāizsniedz dokuments par to ka viņš ir parādā darbiniekam (ja nav tikusi izmaksāta alga par vairākiem mēnešiem). bet VID ir iesniegts dokuments ka viss ir izmaksāts ?

Pirms 14 gadiem

Anyone knows the solution ?

unknown (Google), pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uzņēmumam ir jāizsniedz paziņojums tikai par fiziskajai personai izmaksātajām summām nevis parāda saistībām. Ja kāda no summām neparādās Jūsu bankas konta izrakstā, tad ļoti iespējams, ka tā ir izmaksāta skaidrā naudā pret Jūsu parakstu. Dodieties uz grāmatvedību un palūdziet uzrādīt veiktā maksājuma uzdevumu vai Jūsu parakstīto algas lapu.

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

Bet ja nav maksāta alga kā tāda (nav saņemta) vairākus mēnešus, ne ar pārskaitījumiem bankā ne pret parakstu... un izdots šis izraksts kurā uzrādīts ka viss ir samaksāts ?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tad ir jāvēršas tiesā. Uzņēmums nav tiesīgs nedz izsniegt paziņojumu par izmaksāto darba algu, ja tāda nav maksāta, nedz arī kavēt darba algas izmaksu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.