Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 918 skatījumi

Vai var veikt komercdarbību interneta vidē tikai Polijā ar Latvijā reģistrētu uzņēmumu?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Interneta projekts paredzēts šobrīd Polijas tirgum, bet visa darbība praktiski notiks virtuāli (arī maksājumus varētu veikt caur paypal un transfēriem bez Polijas internetbanku starpniecības). Vai varam reģistrēt uzņēmumu Latvijā, lai vienkāršākas formalitātes, bet reģistrēt Polijas domēnu un saitu taisīt poliski u.t.t. Vai obligāti ir jābūt pārstāvniecībai Polijā?
Varbūt kāds uzņēmējs var palīdzēt ar padomu? Būsim loti pateicīgi! labprāt arī sarunātu īstu konsultāciju par attiecīgu samaksu!
Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var iztikt arī bez uzņēmuma, jo ir iespēja reģistrēt savu saimniecisko darbību kā individuālajam komersantam, kas atvieglos un ļaus izvairīties no citām formalitātēm kas skar tieši uzņēmumu likumus. Turklāt, esot uzņēmumam obligāti ir jāreģistrējas kā nodokļu maksātājam, esot individuālajam komersantam no tā var izvairīties. Jā, caur paypal var bez problēmām veikt transakcijas. Vienīgais tāds zemūdens akmens ir banka, jo kad kontā regulāri sāks parādīties nauda no interneta, bankai var rasties jautājumi, vai pat nostučīt, šajā gadījumā vajadzētu izvairīties no konta SWED bankā, jo tiem ir tāds niķis piekasīties. Vislabākais variants būtu SEB banka.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Nē... Uzņēmums ir vajadzīgs, bet šājā gadījumā ir vienalga, kur tas reģistrēts un kur reāli atrodas... ;) Par piemēru var ņemt dažādus lielos internetveikalus, kas preces sūta pa visu pasauli - tiem tak savas pārtāvniecības visās valstīs nav... ;)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.