Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 946 skatījumi

Sveiki! Kādas, jūsuprāt, ir izplatītākās vietas un objekti Latvijā, kurus apskatīt varētu ārzemju viesi?

Ceļošana » Latvija

Sveiki! Kādas, jūsuprāt, ir izplatītākās vietas un objekti Latvijā, kurus apskatīt varētu ārzemju viesi (Sigulda un Rīga man pašai šķiet pašsaprotamas)? Un vēl- kādas lietas, ēdieni, saldumi ir raksturīgi Latvijai?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Bedres uz ceļiem un grantjirovkas. Tici man, to viņi vēl nebūs redzējuši.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Daudzi brīnās pat par dabu,vardēm,stārķiem,jo paši sen jau tos ir izbendējuši.Nacionālie parki ar to daudzveidīgumu ir samērā liela daļa no to interesēm.

pirms 12 gadiem  

Kaspars Ročāns, pirms 12 gadiem :

Cilvēku, kuram tas interesē, izvedīsi pie visu nama aplīti pa mežu un viņš būs starā, ja vēl kādu dzīvu zvēru ieraudzīs - vispār uz galvas staigās. Skumīgais fakts ir, ka to interesentu nau īpaši daudz.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Cilvēkam varbūt ciemiņi brauc ciemos,bet doma nav par biznesu.Bet diez vai tik traki būs,pašam ir bijusi saskarsme ar vāciešiem,dāņiem,angļiem un austrāliešiem,daudz maz secināju,ka daba,miers ir būtiski un tik tiešām tas ir neapstrīdams jautājums.Zādzība,huligānisms,slepkavības aizbiedē da jebkuru,ja viņu valstī tas nav izplatīti.Ja kas,tad ļoti daudz dāņu brīnās par stārķiem,bet ienīst gulbjus,bet tas sakarā ar to,ka labību izknābā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Publiskie nami - ciniski, bet taisnība.
Tak ir visādas ventas rumbas, Skaņie kalni utt., bet kuru ārzemnieku var dabūt tik tālu no lidostas (nenoliedzu, ir izņēmumi). Protams, kā visur - tautastērpi (tādus ari apšaubāma autentiskuma var nopirt turpat vecrīgā), dzintars un izstrādājumi no tā, no ēdieniem arī var skābputras, sklandu raušus iebarot, bet nez vai uz tā biznesu uztaisīsi.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.