Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3144 skatījumi

Tātad. Šomēnes man paliek 18 un ir vēlme kārtīgi nosvinēt dzimšanas dienu draugu lokā, BET...

Ceļošana » Latvija

nav īsti vietas kur to izdarīt. Ir vēlme pēc kaut kādām telpām, kur kopā atpūsties un iedzert vai ārā pie dabas. Pasākums plānots visu nakti. Viss jau būtu vienkārši, bet ir visai ierobežoti naudas līdzekļi un pirtis pa desmitiem/simtiem latu nevaru atļauties, taču nosvinēt gribās tā lai atceras, jo tomēr tie ir 18. Perfekti būtu kādas telpas, vieta kur var iziet ārā uzcept šašliku, iedzert, bet nekas nenāk prātā. Vai jums ir kādi varianti? Būšu ļoti pateicīgs.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
brauciet mežā, pie kādas upes, uzceļiet teltis, sakuriet ugunskuru un jāņojat kaut 2 dienas. Pēc tam tik nodzēsiet kārtīgi uguni un savāciet tukšās pudeles.
Pirti uz nakti lētāk par ~100 ls diez vai kaut kur atradīsi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Var atrast atpūtas mājas, kur par diennakti 30-50 Ls un saimnieks nebūs uz vietas - māja pilnībā jūsu rīcībā.

Paskaties http://www.pirtis.lv un www.ss.lv

pirms 12 gadiem  

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 12 gadiem :

šeit arī apskaties http://www.viss.lv/katalogs/pirtis

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Vai nu esi naivs, vai ceri uz brīnumu? Tik lēti nosvinēt vari vienīgi tad , ja kādam drauga vai draudzenes senčiem ir piemērota vieta. Zinot, kā uzvedas padsmitgadīgie, cenšos nedot pirti pat par pieklājīgu samaksu.Atvaino, bet tāda nelāga slava ir jūsu paaudzei.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sintija Danilova

+1261

 
Pirtis jauniešiem ta dod,bet zem 100 noteikti nedabūsi. Ja ciemiņu liels bars un viņi gatavi samest pa 5 ls, vari mēģināt tādā veidā.
Senču mājā svešā neviens nelaidīs, ja nu savi vecāki, bet cik saprotu tāda varianta nav. Tā ka ja gribi pie dabas,tad teltis un nojumes ir tā lētākā izeja.

pirms 12 gadiem  

kaspars saukums, pirms 12 gadiem :

cilvēkam taču nevajag pirti kurā ir baseins ar mākslīgiem viļņiem un no floridas vestas smiltis uz grīdas.tīri normālu pirtiņu var dabūt arī 3 reizes lētāk ja pameklē

kaspars saukums, pirms 12 gadiem :

cilvēkam taču nevajag pirti kurā ir baseins ar mākslīgiem viļņiem un no floridas vestas smiltis uz grīdas.tīri normālu pirtiņu var dabūt arī 3 reizes lētāk ja pameklē

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
Vislabākais risinājums tev būtu sarunāt telpas ar paziņām, draugiem vai radiem (māja, vasarnīca). Savukārt, ja ir labs laiks pastāv divas opcijas - (1) doties pie dabas (idēāli pie jūras) ar teltīm, (2) doties izbraucienā ar laivām, dāvanas vietā tad draugi un radi varētu paši sev nomāt laivu, tas būtu pasākums, ko pēc tam ilgi atcerētos. Ja vajag papildus finanses vari aplūkot kādu no kredītu salīdzināšanas portāliem, piemēram, www.atrsaizdevums.lv, bet principā tavā vecumā ņemt kredītu būtu liels risks, jo diez vai jau ir pastāvīgi ienākumi un beigās senči dabūtu par tevi maksāt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Comparolv

+40

 
Vari mēģināt paņemt pirmo kredītu bez maksas :) Kautgan ātrais kredīts pieejams no 18 gadu vecuma, bet ja nu tomēr, te vari salīdzināt TOP piedāvājumus - http://comparo.lv/atrie-krediti/

pirms 12 gadiem  

adolfs, pirms 12 gadiem :

cilvēki sasprauduši mīnus, kur, manuprāt, jautājuma raksturam "kāds jautājums - tāda atbilde" atbilstošs ieteikums.
var padomāt, ka kāds te noliks lejputrijas krastus:
- sak, re kur, sviniet, a par samaksu neraizējaties.
(kad nepietiek naudas kino, tad atliek vien meiteni pa bulvāriem vadāt)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.