Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2716 skatījumi

Kura ir labāka un izdevīgākā mašina?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Nevaru izvēlēties starp VW pasat B3 un Golf 3 vai audi 80 - dīzeli.
Tad arī sedanu-universālu-hečbeku.
Varētu ieteikt kas ir izdevīgāk.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Golf3 neiesaku! Pasham ir bijis taads un esmu izbraukaajies ar nevienu vien taadu golfu. Pastiprinaati ruusee kuzavs visur, kur vien var. Hadene ir neizturiiga, pat braucot pa pilniiigi gludiem cejliem, bukses buus jaamaina regulaari. Arii pateerins benziinniekiem nav nekaads mazais, pat neskatoties uz saliidzinoshi mazo tilpumu. Papildus naak veel visadas hroniskaas slimiibinjas, piemeram pechkas regulaatori iet uz iiso un regulaatoori saak vainu atteikt vai arii leenaam kust. Protams fani bljaus, ka visu var pa leeto dabuut, bet es uzskatu, ka mashiina ir jaapeerk, lai ar to brauktu, nevis dziivotos pa shrotiem ar skruuvgriezni rokaas. Vislabaakais variants manupraat ir vai nu Audi pirmajaa vietaa, vai arii B3 otrajaa.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

man ir trešais golfs un Rihardam plus par atbildi, jo tāda sajūta, ka ir manas mašīnas saimnieks un zina visas mana mašīnas vainas:D

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Kad mashiina vairs nav jauna un vinja ir uz katra stuura un tad kad regulaari satiecies ar shii modelja faniem vai vienkaarshi iipashniekiem, sho mashiinu saac iepaziit no visiem aspektiem:D Ja saaktu uzskatiiit visas probleemas, tas aiznjemtu A4 lapu 18tajaa fontaa..

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Par mašīnas iekšām es tev neko ieteikt nevarēšu, kā jau sieviete, tādās lietās maz ko saprotu, bet par pārējo runājot, izrēķini pats, kam tev tā mašīna ir vajadzīga. Ikdienas braukšanai vai garākiem pārbraucieniem, ar ģimeni vai vienam. Audi 80 ir ļoti mazs bagāžnieks, ja ir bērns, kuram vēl vajag ratus, tad šis variants ir pilnīgi garām, jo vairāk par čemodānu tu tur neieliksi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sirga

+608

 
toyota carina-e

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kromāns

+8603

 
http://www.vw-club.ru/vw/opinions/passatB3_01.php raksts krievu valodā par Passat.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.