Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ieva Reidzane

+30

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3095 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pašam bija mazda 626 89. gada kā pirmā mašīna. Varu teikt tikai to labāko. Ir visas ekstras, par ko šī gada vācu mašinas pat domāt nevarēja, piemēram elektriskie logi, elektriskā lūka, stūres pastiprinātājs un citi sīkumi. Motors bija labs,, nekādu ķibeļu. Ne reizi nepievila uz ceļa. Protams bija rūsa, kā jau šī gada mašīnai. Detaļas arī ir lētas šadiem auto. Vēl viens liels pluss šim kā pirmam auto, tādu ir daudz un vajadzības gadījumā šrotē viegli varēs sameklēt vajadzīgās detaļas, kuras būtu grūti dabūt piemēram tādiem autiņiem kā Fiat un Alfa Romeo.. :)
Ja pērc 5durvju hetčbeku, tad obligāti pārbaudi bagažniekā zem rezerves riteņa vai tur nav rūsas, jo tā, cik zinu, pavecāka gada mazdām ir slimība. :(

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man arii mazda 626 ir pirmais autoo..daudz jau neko nesaprotu./.bet cik zinu dargas detaljas..un ja kas saluzt gruti tikt klaat./...atshkiriba no piemeram golfa un taa talak..piemeram man tikai vajadzeja nomainiit udens sukni...bija jaiznjem viss motorss...gruuti tur k-kam tikt klaat...daudz skruuves...bet taa...ka meitenei..braukt jau patiik..ertii,smuka...sakuma kamer nepieradu likas ka parak mazs aizmugurejais logs... :D bet tg ir OK..patik,k-gan samera dargi izmaksaa,,,,

pirms 14 gadiem  

Edvīns Rozevskis, pirms 13 gadiem :

Nerunā muļķības! Tikt klāt varbūt ir grūti, bet detaļu cenas ir diezgan lētas, protams, ja pērc lietotas! Ļoti lēts un ekonomisks! Ar 2. golfa cenām neko nevajag salīdzināt, jo tās ir viss lētākās! Man bija gan 626, gan 323 mazdiņas. Varu teikt tikai to labāko - Reti kas lūza, nerūsē(cinkotie modeļi), protams, arī jāseko visam līdzi, bet nu man likās ļoti patīkams auto ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

no savas pieredzes-mazda 626 ir savi plusi un mīnusi raksturošu šādi mašīna forša lai kāda tā būtu labi nostrādāts motors lai cik veca tā nebūtu bet mīnusu ir vairāk nekā plusu,jau sākšu ar to ka degvielas kakls iet zem riteņa spārna un nākas gandrīz katru gadu mainīt,otra vaina ir tā ka ļoti nekvalitatīvs ir degvielas sūknis, šie ir daži no tiem mīnusiemlai gan viņu ir krietni vairāk.Tā visā visumā laba,stabila,ērta mašīna.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
izruusee aizmugureejo atsperu augsheejaas atdures vietas.jaanonjem gumijas tepikji,la vareetu redzeet.auto nav ne vaina.droshs.ja nu degvielas pateerinjsh nedaudz maitaa omu.baaka taadaa pretiigaa vietaa var izruuseet,tad nu jauna jaaliek.ja simpatizee,njem tik ciet atbildiiba tak uz pashas pleciem.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.