Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1229 skatījumi

Kad jāmaksā transportlīdzekļa nodoklis, uzreiz 1. janvārī vai pirms teh. apskates? Apskates beiga 24.05.2012

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Kad jāmaksā ceļa nodoklis par jauno 2013. gadu? Uzreiz 1. janvārī vai pirms teh. apskates?
apskate beidzas 24.05.2012.
Csdd majaslapā teikt tā:
TL ekspluatācijas nodoklis: Maksājums par 2013.gadu nav veikts. 2013.gada likme xx Ls

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pie apskates to parasti maksā par to gadu, kurā notiek apskate. Piemēram, ja apskates termiņš beidzas 20. decembrī un jauna apskate tiek veikta tikai 3. janvārī, tad jauno apskati veicot uzreiz par abiem gadiem nodoklis jāmaksā.

pirms 11 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 11 gadiem :

Te var riktīgi pačakarēt naudu,ja auto ir kāda problēma ko neizdodas sataisīt un jaunā gadā atkal jāmaksā.Tā samaksā 20.decembrī un nākošreiz tik jāmaksā pēc gada tajā datumā.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Ja 20. decembris ir tava pēdējā auto braukšanas diena uz visiem laikiem, tad jā. Parasti gan cilvēki turpina braukt un nekādi papildus zaudējumi nerodas maksājot pirms vai pēc Jaungada.

Jānis Kalvis, pirms 11 gadiem :

Man bija jāmaksā 9.septembrī,nesanāca sačinīt auto jo arī nebiju uz vietas,samaksāju tik janvārī,piedevām kā teici pa abiem gadiem,kur summa jau bija pie 200 ls.pa visu kopā,tas nozīmē,ka man no septembra līdz janvārim sanāca maksāt tos nepilnus 100 ls.Tā ja es būtu samaksājis 9.septembrī tos nepilnus 100 ls.,tad tik pēc gada man būtu jāmaksā vēl tie nepilnie 100 ls.,kur tad es kļūdos tavā izpratnē?Pats saskāros un zinu.Nākošā gadā atkal bija jāmaksā tik pat daudz,pat vairāk,jo nodokļi aug!

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Stipri tuvredzīga tava matemātika. Ar tādu izpratni tikai ātros kredītus var barot un katru reizi brīnīties, kur nauda pazūd. Simts plus simts ir divi simti, vienalga vai maksā septembrī vai janvārī. Pēc tam tev nav jāmaksā atkal septembrī, bet nākamā janvārī tikai.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.