Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris Zīmelis

-440

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4679 skatījumi

Metināšanas aparāti?

Auto un transports » Remonts

Vēlos nopirkt metināšanas aparātu. Kas būtu jāzin iegādājoties šādu tehniku. Skatījos pedāvājumus liekas populārākie ir pusautomāti, kāda starpība starp automātisko? Kas ir plazmas griezējs, ar šo aparātu var tikai atdalīt metālu un metināt nevar? Man ir iespējams pieslēgt pie 230 w. Vēlos metināt dažādas daļas automašinai. Kā var zināt cik biezus metālus šī tehnika spēj savilkt kopā (atkarīgs tikai no karsēšanas laika?)?
tnx

Pirms 14 gadiem

Vai šis aparāts būtu pietiekami labs šādai procedūrai. Man pēc parametriem liekas tiri sakarīgs : http://www.ss.lv/msg/lv/facilities/the-tool-and-the-equipment/welding-sets/iolgb.html

Andris Zīmelis, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
http://www.llkc.lv/upload_file/400445/metin.pdf

aparāts domāts 3-4 mm biezam metālam,3 mm elektrodiem,vajag skatīties kādiem mērķiem vajag metināmo,ja sīkumiem,var ari lētāku un mazāku,ja nopietni,tad vēl jāpalasa teorija,tad redzēsi kas un kā

pirms 14 gadiem  

Andris Zīmelis, pirms 14 gadiem :

Šis ir labs materiāls. +1

Jānis Ivanovs, pirms 14 gadiem :

Tas materiāls ir stipri novecojis.Verner-kur samurgoji par 3mm elektrodiem???Redzams ka tas tev ir tumšs mežš,ja maza saprašana par tādām lietām tad nevaig dot citiem padomus un skaidrojumus.Izlasi kārtīgi -kas ir svarka un kas ir pusautomāts!!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viesturs

+20

 
Domāju, ka šeit tu varēsi izvēlēties http://iwe.lv/

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Lai tas konkrētais aparāts normāli vispār strādātu tad jāiegulda vel tikpat,tas nav nopietns,ja gribi puslīdz normālu aparātu tad jāskatās virs 400Ls.

pirms 14 gadiem  

Jānis Ivanovs, pirms 14 gadiem :

Plazmas aparāts vairāk ir paredzēts metāla griešanai bet ir iespēja arī ar viņu metināt bet tur jau ir vajadzīga laba pieredze,iesācējam nez vai sanāks.Tādu automātisko nav,ir tikai pusautomāti,No pusautomātiem ļoti labi ir Kemmpi Minarc 180,Migatronic,viduvēji labi-Bester,Lincoln.Uz Telvin vari neskatīties,ļoti slikti izstrādāti.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.