Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 984 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
1) ja gribi parbauiit vai akumlators straadaa via nee piemet rezerves laminu un vadu pie akumlaatora un paskaties vai deg
2) ja gribi paluureet ieksa cik skidrums apskaties zem vacina... un pielej destileetu uudeni maximaa ~ zem lata puele maksaa un pietiek ilgam laikam.
3) ja skabes akim gribi parbaudiit bliivumu- visos servisos to var bet parasti to nez neesu kka ieveerojis ;) -> pielej uudeni uzlaadee un ja akis neiet aatri izladeejs vnk peerk citu jo tie 4-5 gadi ko akis straadaa ir cauri... tad kad skabe saak kluut par shvaku... (bet to daciku vari iepirkt benziintankos zem 5 ls maksa un vareesi arii maajas testeet alkaholu ko pirki pie Vasjas uz "akciju" :)
4) pati laadeesana + pieliesana + viss paareejais ir 5-10 ls parasti... ( servisaa)
ladeetajs maxima manliekaas redzeeju kkad pa 14 ls...
bet auto precu veikalos ladetaji ap 50 ~ ls (normali)
ja ir ladetajs un ziemaa redzi ka no riitaslikti lec vakaraa var uzlikt paladeeties un nav jaabaidaas ka o riita netiksi kur vaj

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.