Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 11

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3306 skatījumi

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DANA Tralle

+20

 
Es biju pie foršiem puišiem Valdemāra ielā 14, www.pds.lv Vinji sataisija man kompiti paris stundu laika - un tagad vel iet! Iesaku!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

labdien,intarese tads jaut! runa par compaq cq61! iesledzu vis iet,pat cd strada,neiesledzas ekrans,un pec kadam 5min kad spiez kadu pogu,iepikstas!dators tika vests parinstelet un pateica kad kipa mates plate beigta!aizvedu ejosu datoru,ekrans stradaja!vedu pie privata meistara!varbut kko samainijis!

varbut kads var dot padomu,ludzams uz e pastu kaspars89@inbox.lv PALDIES!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
HP DV sērijas datoriem ir slikta dzesēšanas sistema kā arī nekvalitatīvs lodējums. Kā jau šeit rakstīja, to arī atzinuši pasi ražotāji. Pēc statistikas, diezgan liels šīs sērijas datoru skaits "nomirst" tieši dēļ auksto lodējumu rašanās. Bet ir viens elegants risinājums mājas apstākļos, un pats pēc savas pieredzes varu apgalvot, ka lielākajai daļai HP DV sērijas datoru tas darbojas. Arī pats esmu to darījis uz DV6000 modeļa. Vajag tikai cepeškrāsni un skrūvgriezi.
Izjaucam portatīvo datoru pa detaļām, izņemam mātesplati. No mātesplates noņemam visas līmplēves, procesoru, operatīvo atmiņu, wifi karti un visu pārejo, ko vien var noņemt. Uzkarsējam cepeškrāsni (parasto uz gāzes) līdz 190 grādiem pēc celsija skalas. Uz paplātes uzklājam foliju un tur uzliekam viršu pliko mātesplati. Bāžam cepeškrāsni un karsējam 10 minūtes. Pēc tam izņemam no cepeškrāsns mātesplati un atdzesējam. Saskrūvējam visu kopā, arī līmplēves neazimirstam uzlīmēt tajās pašās vietās. Slēdzam iekšā!

pirms 13 gadiem  

Juris Ingaunis, pirms 13 gadiem :

Iesaku to nedarīt nespeciālistam, jo tad pastāv iespēja datoru sabojāt vēl vairāk. Pieredzejušam speciālistam tas viss aizņems no 30 - 60 minūtēm!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

:D es jau pusgadu tā lietoju vinu, ja neslēdzas iekšā un pīkst aiztaisi ciet, iemauc segaa un lai pasildās minutes 5, tad restartee un jasledzas iekšā! Nekad vairāk nekā no HP nepirkšu. VIss judzas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man stacionārais arī nobira. Nezinu, varbūt vedot uz māju viņu RAMi izkustējās, neko diži neesmu ņēmusies ap to datoru, vēl ir iespēja, ka barošanas bloka vaina. Tiem pikstieniem ir šifrs.. nezinu kā ar laptopu, bet stacionārajiem arī var vadi būt izkustējušies

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šiem laptopiem ir tāds defekts ko atzinis pats HP. 99.5% tā ir video karti, parasti tas notiek ar nVidia video kartēm. Problēma ir tieši nepareizi izprojektētā dzesēšanas sistēmā. Principā jāmaina mātes plate, bet tikai uz jaunu, visādas tur eBay "factory refabrished" ir 50/50. Iesaku padomāt par jaunu laptopu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Beigta pamatplate, padomā labi pirms remontēt vai ir vērts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pīkstēšanas veids pasaka, kas neiet - grafiskā karte, atmiņa, vai vēl kas. Tas ir BIOS, kas veicot pārbaudi konstatē kļūdu, kas neļauj tālāk startēties. Var gadīties, ka BIOSā kāds setings sabojājies. Nav teikts, ka kas nodedzis, bet tāda varbūtība ir diezgan. Pie normāla meistara jāpārbauda. Kakteniekam (kaimiņu puišelim) gan nevajag tādu lietu uzticēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A. L.

+7446

 
Paviljons un neslēdzoties iekšā pīkst? Tas nudien ir rādītājs tam, ka mātes plate ir nomirusi. Ja ir garantija, tad OBLIGĀTI ved uz to, bet ja ne, tad man Tevis patiešām žēl, jo lai nomainītu mātes plati Pavillion DV sērijai jāšķirās vidēji no 100Ls, diemžēl :(

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Tas ir DV6. 99%, ka mirusi MB. Ja vēl ir garantija - lieto to! www.servicenet.lv

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.