Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Zāle

+20

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1330 skatījumi

GTX 460 izvele !

Datori un internets » Dzelži

Sveiki ! Es gatavojos iegadaties GTX 460 1 GB videokarti , tik neesmu parliecinats kuru no sim izveleties ...

MSI GTX 460 CYCLONE
MSI GTX 460 HAWK
GIGABYTE GTX 460 1GI
Asus GTX 460 DirectCU

1 GB versijas. Cena nav noteicosa ..

Palasiju un uzzinaju ka Cyclone un HAWK nav vram '' heatsink '' vai kas tads , bet dzirdeju itka ka var nopirkt un uzlikt tadu ? GIGABYTE un Asus dzeses skatijos ka dzese principa visu videokarti [ visu nepieciesamo ] Lasiju ka DirectCU labaka dzesesanas pieja utt. , bet tabulas nemaz neizskatas tik labi ka pateikts ...

Varat ludzu izpalidzet un pateikt kura no sim kartem butu labaka dzesesanas zinja ?
Kas isti ir vram un vai papildus '' heatsink '' var uzlikt uz MSI kartem ? Uz Asus un GIGABYTE vram '' heatsink '' ir ? Visu dzese ?

Un ta tad kura ir labaka dzesesanas zinja ?

Un pienemsim ja labaka dzesesanas zinja nav KOPUMA labaka tad kura ir KOPUMA labaka no sim vai citam LV pieejamam GTX 460 1 GB videokartem ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
Video ramam atmiņas radiatorus vari nopirkt jebkurā veikalā un pēc tam pats pielīmēt klāt. Priekš kam tev atmiņām radiatori virsu? Tev karte būs "iespiesta" kastē?

Jebkurš ražotājs uztaisa karti ar vēl rezervi, lai tā nepārkarstu. Ja Tev datorā ir laba ventilācija, tad neredzu iemeslu par ko uztraukties ...

Pats jau ņemtu Cyclone versiju - tai ir visaugstākās frekvences un labākā dzese. Tieši par šo biju domājis - http://www.dateks.lv/a/100/11110002/cenas/25/46507_microstar_geforce_gtx460_cyclone_1gb_256bit_gddr5.php

pirms 14 gadiem  

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

''tai ir visaugstākās frekvences un labākā dzese''

hmm , pec ka tad var secinat ka ir labaka dzese ? GIGABYTE OC kartei ari loti laba dzese , dzese to vram vai ka vinu tur sauc un ari OC .. un jaunajai MSI HAWK ir vel labaka dzese cik lasiju :)

paskatoties tabulas nekas pratigs nenak galva , jo visur kur skatos ir kadas atskiribas :/


kaste man bus liela , grasos iegadaties HAF X , ar visiem '' optional '' dzesetajiem , un ari prolimatech megahalem cpu cooler, jo OC proci ... :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.