Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1744 skatījumi

Beigti kondensatori uz mātes plates

Datori un internets » Dzelži

Baigi jocīga lieta... Uz datora mātes plates ir viens kondensators, kurš ir vai nu uzsprādzis, vai nu kāds viņu ir nokniebis. Nu viņš ir bez augšas un izskatās it kā toč būtu nogriezts. Un ir vēl viens kondensators, kurš izskatās tā kā nedaudz uzpūties un līks.

Bet joks tāds, ka dators darbojas nevainojami. Pirmo reizi tādu brīnumu redzu...

Jautājums: neesmu specs elektronikā un patiesībā neko no tās nesaprotu, bet esmu dzirdējis, ka tie kondensatori uz mātes plates esot savstarpēji saistīti un parasti, ja pa pieskari aiziet viens, tad pēc tam viņam seko bezmaz visi pārējie. Tātad, kā noprotu, tas kompis ilgi nedzīvos?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Tas uzpūties kondinsators vienā jaukā brīdī var uztaisīt pamatīgu blīkšķi,uzpūšas bojājuma vai ižūšanas gadījumā.Tas nebūs no retajiem gadījumiem.Pašam gan nebūtu ieteicams ko remontēt.Par reaminēšanu ir jāizvēlas pašam vadoties no tā cik veca ir mātesplate.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Tev taisnība. Darbosies, bet cik ilgi? Mans padoms - sāc domāt par upgrade. Pie tam ar reaktīvo. Reanimēt tāpat nav jēgas. Testa programmas Tev, loģiski, nav pieejamas (orientējos uz vidusmēra useriem), ja kļūdos, sorry!

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Hmm... Skaidrs. Nu šis tas ir testēts - RAM notestēts ar memtest86+, HDD ar SeaTools for DOS (bootable CD). Varbūt vari vēl kaut ko ieteikt, ar ko var pašu mātes plati notestēt vai tml.? Paldies.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Tas nav tas.. AIDA 64

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

sorry, TAS bij domāts Rihardam comment..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.