Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arvils Djakovs

+192

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1143 skatījumi

mp3 problēma

Datori un internets » Dzelži

man ir tekstor i.beat xtension mp3 1gb. Kad pieslēdzu viņu pie datora salieku iekšā dziesmas mp3 atslēdzu mp3 slēdzu iekšā un rāda ka nav neviens fails. kāds var palīdzēt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

atkariba kads mp3 ja ir pa 2 vai 3 ls pirkts tad ta var but, bet ja ne tad pamegini vsias usb vietas iebazt , ja neies tad pamegini samainit dziesmam formatu no mp3 uz wav vai ari audio stila:

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tu pirmo reizi liec iekšā dziesmas?
faili ir iekšā, bet tie ir jāatver vaļā. Man bija ļoti dīvains mp3, kuram, lai varētu spēlēt jaunās dziesmas, kas ieliktas, vajadzēja gudri iziet cauri kaut kādām mistiskām izvēlnēm un vienu dziesmu uz atskaņošanu ieslēgt. Kad tas tika izdarīts, tad visas dziesmas parādījās un skanēja. man tas mp3 bija 2 gadus un ikreiz, kad ieliku dziesmas, man vajadzēja urķēties, lai atcerētos, kur bija tās jāatrod.
Ja neparādās pilnīgi nekas, izmēģini kaut kā apiet visu un atvērt mapi, kur dziesmas iekšā - vismaz vajadzētu tām būt. ja vispār nekā neatrodi izložņājot to mp3, tad jādomā, ka tur problēma ar pašu atskaņotāju.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.