Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aldis Dzenovskis

+2380

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1929 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

dolārs

+60

 
Šeit tev viņu noteikti salabos: http://www.servicenet.lv/ bet varētu būt padārgi!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja ir sācis karst un kārties, tad viņš tev ar putekļiem pilns. Ja dators pārlieku karst, notiek tāda parādība, ko sauc par «CPU throttling», jeb, vienkārši sakot, kompis nomet procesora jaudu, lai tam nebūtu tik liela slodze un tas nepārkarstu. Tāpēc arī sāk kārties un bremzēt.

Nopērc saspiesto gaisu aerosolā par latu ar kapeikām, atskrūvē kompi, izpūt un saskrūvē atpakaļ. Ietaupīsi daudz naudiņas.

Nezinu gan, kā ir tieši ar HP, bet pabrīdināšu, ka ir daži portatīvie, kuriem pietiek atskrūvēt apakšējo vāku un visam var tikt klāt un izpūst, a citi ir bezmaz jājauc ārā, lai tiktu pie tā kūlera. Es vienkārši pabrīdinu, ka, ja pats tomēr ar to ņemsies, tad atceries, ka izjaukt ir vieglāk, nekā salikt atpakaļ. :D

Par servisiem runājot — šis laikam neesot slikts — http://www.pds.lv/

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Man viens gadījās, kuru tā arī nedabūju vaļā - kaut kur vidū kaut kas tura un viss. Ne stumšana, spiešana, griešana nelīdzēja. Bija tāds nōnāmis.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Mēs ar vienu čali pa diviem vienu Acer ārdījām ārā apmēram 2 stundas, skatoties PDF manuālī. Bija bezmaz viss jāizjauc pa daļām...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labs datoru serviss http://tehpc.lv atbruca pie manis uz māju savāca datoru sataisija un atveda atpakaļ. Pašam bija tik jāpasaka kas pa vainu. Cenas ļoti labas pret servisu ko piedāvā.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene

0

 

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.