Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

:)

+807

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1428 skatījumi

Kādas atsauksmes par Gigabyte mātesplatēm?

Datori un internets » Dzelži

Esmu asus fans, bet tā nu sanācis, ka šoreiz izvēles nav.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Gigabyte jau gadus desmit ir topā overklokošasnas iespēju ziņā. BIOS iespējas ļoti plašas. Bet supports ir nekam nederīgs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Manuprāt, Asus, A-bit, Intel un Gigabyte ir vienas no labākajām.
Palabojiet, ja kļūdos.

P.S.: Inteļi gan parasti nav tie lokanākie — slikti padodas overclokam. Bet visādi citādi tīri stabilas un kvalitatīvas mātesplates.

pirms 13 gadiem  

:), pirms 13 gadiem :

paldies, būs jāievērtē (:

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Gadu gadiem lietoju tikai GigaByte MB . Uldim taisnība par overclockingu un BIOS. Par supportu nezinu - man vēl nevienai nav bijis vajadzīgs suports :) Ja par suportu sauc arī iespēju nokačāt draiverus un jaunākos BIOSus, tad tur visss ok, varbūt vienīgi webs viņiem drusku bremzē.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Draiverus var nokačāt, jā, bet ne vecākām platēm vairs, tos tad citur jāmeklē. Un īpaši ilgstošs jaunināšanas laiks viņu produktiem arī nav. Tas gan manuprāt tā ir visiem daudzražotājiem. Webs viņiem nav no ātrākajiem, citreiz vispār jāgaida, kamēr būs darbojošs. Tas viss jau arī ir supports.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pats izmantoju GA-x38-DS4 un nevaru sūdzēties, esmu jau overklokojis jau RAM, VGA, un CPU.... 3 labākās mātesplašu firmas ir, Intel, Gigabyte, un Asus.... Pārējās ir mazbudžetnieces, kurām uz lielākām slodzēm izlido kondensatori :(

pirms 13 gadiem  

:), pirms 12 gadiem :

Es toties esmu ASUS fans. jau kopš 2003 gada, kā tika iegādāts PC. klokoju, biju, bet mātesplate izturīga- nepadevās.strādā vēl šo baltu dien. tik parametri vairs neatbilda prasībām, tādēļ senčiem arī nokomplektēju citu kompi, arī ar ASUS MB. arī savam PC asus.
Kaimiņam komplektēju PC uz GIGABYTE, bet asus- gan bioss, gan lapa, gan viss pārējais liekas acij tīkamāks un vieglāk izrokams.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.