Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 951 skatījumi

Vai ir kāds saskāries ar tādu problēmu, ka pēkšņi pāri LCD monitoram parādās svītra, kas nepazūd?

Datori un internets » Dzelži

Vakardien strādājot pie datora, pāri LCD monitoram parādījās svītra, kas nepazūd. Es domāju ka izdega kāds pikselis vai pikseļi. Mēģināju novērst šo problēmu ar pāris programmām bet tāpat nekas nemainījās. It kā tur iesaka to programmu atsāt uz 12 h. Bet nezinu vai tas man vsp. varētu palīdzēt. Ja ir kāds saskāries ar līdzīgu problēmu tad lūdzu pastāstiet kā Jūs tikāt ar to galā un vai iespējams to labot???

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ar krāsu pārslēgšanu var mēģināt iekustināt iestrēgušus pikseļus, bet horizontāla līnija ir kas nopietnāks. Iespējams, ka pakustinot/paspaidot monitoru līnija pazūd vai kļūst vairāk :) bet mājas apstākļos bez iejaukšanās monitora dzīlēs un tā uzbūves izpratnes būs grūti ko izdarīt.

pirms 12 gadiem  

Jevgenijs Fiļippovs, pirms 12 gadiem :

To visu esmu izmēģinājis bet nekas nelīdzēja, skatījos gan google.com gan youtube.com pamācības kā šādas problēmas novērst bet nekas diemžēl nelīdzēja :( Un jā, tā svītra ir pāri visam ekrānam horizontāli. Un kā varētu būt, ja ir Apple monitors, tad par tā remontu nāktos maksāt vairāk? Un tas viss notika pēkšņi, mazliet biju izgājis un atnākot ieraudzīju tādu brīnumu kā šī horizontālā svītra. Ar kaut ko tādu saskaros pirmo reizi. Pats nodarbojos ar datoru remontu bet nekā tml. neesmu redzējis.

Artūrs Gannuss, pirms 12 gadiem :

Ta ir videokartes vaina.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.