Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspex

+27

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 698 skatījumi

Sony Vaio- HDMI, RGB problēma...

Datori un internets » Dzelži

Sveiki Man ir problēma. Gribu pieslēgt savu laptopu (Sony Vaio VPCEE2m1e) pie sava LCD LG ar hdmi bet nekas nenotiek. nopirku RGB vadu un tas pats nekadas pazīmes. izmēģināju visu ko varēju atrast netā.(Fn+F7 nekas nemainās) Win poga + P arī tas pats... mēģināju caur Screen resolution nekas nenotiek. Mēģināju arī restartējot gan tv un laptopu, savienoju, vienalga nekas nenotiek. Pieslēdzu kaimiņa acer divus dažādus modeļus tie iet. Pieslēdzu arī HP, tas ari iet. Kas tā varētu būt par problēmu?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sveiks.

Tev ir nepieciešams jaunākais AMD draivers. Ieej game.amd.com, atrodi augšpusē Downloads, izvēlies savu operētājsistēmu (vairāk uz leju, kur draiveri ir priekš HD4000 sērijas) un lejuplādē jaunāko draivera versiju. :)

Kad ieinstalējās, ieej Catalyst Control Center un tur būs labajā malā kaut kas saistībā ar TV, tur paskaties dažādas sadaļas, paspaidi podziņas, vajadzetu visam aiziet. Piedod, ka nevaru sīkāk paskaidrot, neesmu pašlaik pie datora ar AMD karti.

Ceru ka sanāks.

pirms 11 gadiem  

Kaspex, pirms 11 gadiem :

Paldies par atbildi. Jau mēģināju, nekas nenotiek. HDMI vispār neatrod bet RGB itka ir bet uz TV nerāda. Sāku jau apsvērt iespēju pirkt jaunu PC un noteikti tas nebūs Sony Vaio :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.