Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Silvestrs

+41

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 797 skatījumi

14 dienu atgriešanas tiesības internetveikalā.

Datori un internets » Dzelži

Tātad, gribēju pajautāt par vai būs iespējams internetveikalam atgriezt preci. Internetveikalā, teiksim, tiek nopirkts kāds datorkomplekts, prece saņemta, mājas viss tiek atpakots un salikt, bet beigu beigās tiek saprasts, ka mātesplate tomēr neatbalsta procesoru. Vai ir iespējams atgriezt atpakaļ preci, ja tas ir procesors? Procesors ir tikai vienu reizi ielikts un pamēģināts, secināts, ka neiet kopā ar citām lietām. Ja procesoru normāli sapakot atpakaļ kā bija, tad varētu atgriezt? Kā arī procesoram tomēr ir termopasta, kas nāk līdzi jau uzlikta virsū un, ja to procesoru kaut kur ieliek, tad tā pasta tā kā izsmērējas pa visu virsmu.
Vai ir iespējams atgriezt veikalā preci, ja tā nebija internetveikala vaina, bet pircēja kļūda un netika pilnīgi viss izmeklēts sakarā ar lietām, kas pirkts un saprasts, ka tomēr prece neatbilst manām vēlmēm?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Vari mēģināt, ir veikali kas pieņem.

Nav jau procesors nekur jāmēģina iebakstīt, lai konstatētu, ka pamatplate to neatbalsta

pirms 11 gadiem  

Silvestrs, pirms 11 gadiem :

Teorētiski mātesplatei ir tas pats spraudnis (FM1), kā arī procesoram. Gluži acīmredzami, ka mātesplate procesoru atbalstīts, bet tomēr nē. Palasot dziļāk mātesplates specifikācijas, nebija uzrādīts tas procesors kāds cita iegādāts.

Ego , pirms 11 gadiem :

Ar lasīšanu jāsāk...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.