Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1221 skatījumi

Kaadi viedokli ir par iepirksanos internetveikalaa?

Datori un internets » Internets

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
Jāskatās kā ar maiņu,garantiju vai remontu,teiksim maxdatori remonts ir savs,nav nekādu problēmu,ja apkalpošana ir Lietuvā ,Vācijā vai teiksim vēl kur ,nu tad ir bēdīgāk.Verners 24 ari sava apkalpošana,bet tāda ne labākā.Vispār iznāk daudz lētāk un vajag meklēt akcijas internetveikalos,bieži cenas ir par 40% lētāk.Pie kam pirkuma papīri ir uz rokas,tātad ja kas var mainīt.Jāskatās vienīgi ko pērk jo teiksim fotoaparāti var būt dažādi ražotāji,teiksim POļi,Ķīnieši,korejieši ,vācieši un nezināmie .Tā kā labāk sazvanīties ar menedžeri un pārrunāt visu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
Lētākas cenas, liela izvēle un kvalitatīvs serviss lielāko daļu interneta veikalu. Gandrīz visus savus pirkumus veicu internetveikalos, jo tā ietaupu laiku un arī naudu.

Reāli veikalos ir jāmeklē, lai tik lēti varētu atrast preci.

Parasti daru tā - meklēju vispirms preci veikalā, apskatu to izpētu kāda ir un pēc tam meklēju tādu pašu preci internetveikalos. 70% gadījumu internetveikalā tādi pati prece ir krietni lētāka.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

gv9000

+3906

 
Daudz jau to nav palicis, bet tie, kas izdzīvojuši, dara visu, lai klients būtu apmierināts.
Es izmantoju: www.ff.lv un www.xnet.lv, kā arī www.m79.lv Minētie kantori darbojas bez vainas, ja nu vienīgi xnet tāds paaudzies, ka klientiem pretīm nenāk - nav superātro piegāžu utt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
švaki ,man vismaz ir vienmē nacies vilties tajā precē ko pasūtu;(tapec šobrid uzticos tikai veikaliem un savām acīm un taustei;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.