Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

E.K.

+11

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1249 skatījumi

Waiting for video?

Datori un internets » Internets

Ir gadījies tā ,ka , piem., vēlos klausīties kādu radio staciju bet kad uzpiežu uz staciju tad parādās ''Waiting for video'' un neko nerāda, esmu gaidūjusi bet nekā. Arī kad vēlos skatīties kādu kanālu i-netā tad visbiežāk arī rāda to pašu ''Waiting for video'' Varbūt kaut kas jānolāde, lai kaut kas mainītos? Kas jādara?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Interneta pārlūkā un vai operātājsistēmā ir nepareizi uzstādījumi - fails tiek mēģināts atvērt ar nekorektu programmu.
Nolādēt gan nevienu nevajag!:) Iespējams, ka vajag lejupielādēt, atinstalēt vai nokonfigurēt. Taču ko un kā gandrīz ir neiespējami izstāstīt, nezinot, kuru no pārlūkiem tu izmanto, kādu(as) radio staciju(as) gribi klausīties un kanālu(s) skatīties, kā arī kādas multimēdiju programmas jau ir uzinstalētās. Šādu problēmas mēdz radīt gan VLC, gan Quicktime, gan vēl citi taču citviet gluži otrādi ir nepieciešami tieši šīs programmas.
Gandrīz vienmēr blakus linkam ir precizēts ar kādu programmu to noteikti varēs atskaņot.
Ja šīs programmas nav uz datora, tad lejupielādē un uzinstalē.
Ja ir, nokopē linku no interneta pārlūkā ar peles labo klišķi uz tā un izvēlies "Copy link Location(Shortuct) (atkarīgs no pārlūka)", tad atver attiecīgo multimēdiju programmu un zem izvēles File, parasti ir kas līdzīgs Play URL, tur iekopē šo linku un atskaņo tur nevis interneta pārlūkā.

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

Ja ir zināms kāds tieši kāds fails nespēlējas, jo tiek atvērts ar nepareizu programmu, tad vajag nomainīt šim failam noklusēto programmu uz pareizo. Piemēram Firefox to var izdarīt tools->options->applications.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.