Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1851 skatījumi

Kāpēc internets "biznesam" ir dārgāks nekā "privātpersonām" ?

Datori un internets » Internets

Kāpēc interneta provaideri piedāvā internetu firmām dārgāk nekā privātpersonām?
Piemērs:
balticom piedāvājums biznesam http://bit.ly/fXEvwB ar cenu 16.94 Ls/mēnesī
balticom piedāvājums privātpersonām http://bit.ly/en7avS ar cenu 12.10 Ls/mēnesī un lielākiem ātrumiem

Paldies

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Nekāda pamata tam nav, IP adreses, atbalsts, ātrumi: IP adreses neko nemaksā un reti kuram uzņēmumam ir nepieciešamas vairākas reālās adreses, pietiek ar vienu adresi, rūteri un aiz tā kaut 1000 datoru. Ātrumi, arī tikai retais uzņēmums var pārspēt privātos torrentu cienītājus vajadzībā pēc ātruma. Gribēsi tiešām garantētu ātrumu - maksā vēl vairāk. Atbalsts? Smiekls nāk, piemēram, LTC tas pat telefons kas citiem, savukārt, ja gribi ko vairāk, piemēram, lai veic izmaiņas rūterī, zvani uz maksas numuru, kas cenas ziņā pārsniedz sex pa telefonu.
Nu labi, lielais bonuss - līgumā punkts, ka 1darba dienas laikā tiks novērsti bojājumi.
Kopumā apmēram tas pats, kas iespēja kļūt par LMT biznesa klientu ar 3 numuriem, vienīgais pašam tev apziņa: "esmu biznesa klients", bet patiesība ne s*da neesi.
Kad pierakstīsiet rēķinam 10ls galā divas nulles, tad ar Jums sāks rēķināties un būs gan ātrumi, gan atbalsts, gan viss pārējais.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Biznesa klases internets ietver arī operatīvu tehnisko atbalstu, lielāku ātrumu, pie tam visi juridiskajām personām domātie pakalpojumi ir dārgāki, jo bizness tradicionāli apmaksā zemākās privātpersonu cenas. Kaut vai jebkuru laikraksta pasūtīšanas cenas juridiskajām personām ir lielākas nekā privātpersonām, lai arī saņemtais pakalpojums - laikraksts ir viens un tas pats.

pirms 13 gadiem  

Kārlis Biķis, pirms 13 gadiem :

Kā biznesa klases internets var ietvert lielāku ātrumu, ja jau interneta ātrums ir redzams provaidera piedāvājumā?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jebkurš interneta pakalpojuma sniedzējs piedāvā dažādus interneta ātrumus. Ja tas ir vienāds, tad ir citi papildus pakalpojumi, kurus saņem uzņēmēji + tas, ka uzņēmumu maksā reālās pakalpojuma izmaksas un nodrošina interneta pakalpojuma sniedzējam arī peļņu.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Normunds Rikards

+1430

 
Tāpēc ka biznesa internetam nodrosina vairākas IP adreses, respektivi ja Lattelecom dod provatpersonai lietosana 2 IP adreses tad biznesam bus 4 (ka piemers) jo uzņēmumā tak ir vairaki datori kurus japiesledz internetam un lidz ar to vaig vairak IP

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Biznesam tradicionāli tiek nodrošināta augstāka kvalitāte, t.i. stabils ātrums un efektīvāks klientu serviss.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nezinu, kā pie mums, bet ir valstis EU, kur noteiktiem pakalpojumu/preču veidiem uzņēmumiem ir mazāki, vai nav vispār kādi nodokļi - tad uz to nodokļu rēķina paliek dārgāks - precīzāk privātajam paliek lētāks, jo pielec klāt nodoklis.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

parasti tas ir tamdēļ, ka biznesa internets tiek labots ātrāk Pronetam http://pronets.lv tas ir 2h laikā.+ cik zinu PVN var atgriezt atpakaļ. Tāpēc tur starpības rezultātā nav. :)
Nu i vēl ir tāda lieta, ka ofisa pieslēgumiem cilvēki mēdz vairāk mukt prom no operatora uz operatoru, vai vispār bankrotēt, tāpēc vidējais abonēšanas vecums nav tik liels. + ir tāda fīcha, ka klientiem internets uz ofisiem ir gruutaak piegaadaajams (vadi jaavelk) a dziivoklu namiem ja piesleedzi vienu dziivokli, tad vareesi veel 20 piesleegt turpat (jaunas iespeejas augt)

ceru ka atbildeeu

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.