Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vaira

+3119

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1882 skatījumi

vai kads ieperkas ebay?kada tur ir kartiba?

Datori un internets » Internets

man bankas konts un viss parejais ko vajag ir registrets, bet es nesaprotu ka notiek apmaksa un precu sanemsana...ludzu palidziet! :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Hello My Name Is

+1471

 
Viss ir ļoti vienkārši: izveido Paypal kontu, ar klikšķi Ebay atzīmē, kādu preci vēlies pirkt. Ja izvēlējies "buy now'' vai arī, ja esi vinnējusi preci izsolē, saņem e-pastā linku, kurā jāapstiprina Paypal maksājums. Kad maksājums apstiprināts, gaidi no pasta pavēsti, lai dotos uz tuvāko pasta nodaļu un saņemtu pasūtīto. Ņem vērā, ka pasūtot ārpus ES, tev var likt maksāt par muitu. Bet tas jau ir cits jautājums.

pirms 14 gadiem  

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Lai gan tas ir vispopulārākais, nebūt ne visi izmanto Paypal. Ar to dažreiz ir ļoti nopietnas problēmas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maksaaju ar bankas paarskaitiijumu. Nekaadu probleemu. Tu jau nedod savas kartes datus - banka, konta numurs, sanjeemeejs un viss. Prece tiek izsuutiita, kad paardeveeja kontaa ir ienaacis maksaajums.
Ja nav iipashi nosaciijumi, cik ilgaa laikaa jaasamaksaa vai jaanosuuta, parasti censhas to tomeer nedeeljas laikaa visu nokaartot, jo - gan pirceejs, gan paardeveejs tiek veerteeti. ja gadiijumaa kaads sola, bet peec tam nemaksaa - var zinjot e-bay admin, vinji no savas puses 'pakurbulee' pirceeju, parasti tas iedarbojas, jo neviens jau negrib negatiivu reputaaciju.
Muita ir aarpus Eir.Sav. robezhaam, bet el.pasta pazinjojumaa parasti viss paraadaas.....
Esmu gan pirkusi, gan paardevusi - super, man patiik...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ARTŪRS SAVICKIS

+1155

 
Man ar paypal nekad nav bijušas problēmas.
Iesaku tikai vienmēr pārbaudīt personisko informāciju ko ievadat gan ebay, gan paypal, un būtu labi visu reģistrēt līdz galam, uzsveru paypal :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Simtiem reižu - vairāk gan pārdodot.
Parasti tas notiek vienojoties ar pārdevēju vai vienkārši akceptējot kādu no tā piedāvātajiem apmaksas veidien. Saņemšana parasti notiek pasta nodaļā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

. ..

-909

 
Jāiemācās lasīt, tad sapratīs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Iesaku lietot PayPal!
Ja kādam uztic/iedod savus kredītkartes datus ir jārēķinās, ka tehniski viņš ar tiem var iepirkties kad un kur vien vēlas, vai arī vnk. novilkt naudiņu Tev no konta.

pirms 14 gadiem  

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

Hmmm, tad jau es vareetu arii no, piemeeram, CSDD naudinju nokaast..... Tu jau nedod savus krediitkartes datus.... Banka, konta numurs, vaards.....

Dāvis Kalniņš, pirms 14 gadiem :

Piedod, bet, norēķiniem internetā dod tieši kredītkartes datus (ja Tu kādreiz būtu, piemēram, pirkusi teātra biļetes no 1188.lv, tad zinātu, ka tur tiek piedāvāta opcija maksāt ar karti, kur Tu ieraksti savu kredītkartes numuru, derīguma termiņu, CVC2 kodu (VISA - tie ir mazie cipariņus pie paraksta) un iesp;ejams arī adresi). Jo ar vārdu, bankas konta numuru u.tml. vienīgais ko Tev var izdarīt ir izrakstīt rēķinu ;)
Tā, kā lūdzu beidz citiem likt mīnusiņus jomās, kurās pašai trūkst zināšanu!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.