Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

asram

+82

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1461 skatījumi

LMT interneta programma pārstāj darboties pati no sevis, kā novērst?

Datori un internets » Internets

Sveiki!

Kad piekonektēju internetu, man neko nedarot 2 sekundes viņs pats tā kā pazaudē download ātrumu, nezinu kas notiek, upload lēkā kaut kur no 2-7kb/s un download visu laiku stāv 0kb/s un nekādīgi nedarbojas, Kad modems ir piekonektēts gaismiņa visu laiku viņam spīd, kad atslēgts mirgo, tad kad tā notiek, viņs itkā mirgo, tā itkā būtu atslēgts bet programmā rāda ka nav atslēgts, kad uzspied discnonnect, uzmet not responding un programma vairs nestrādā, jārauj āŗa modems no datora un jāliek par jaunu, tikai tad atkal darbojas.

Piemēram uzlieku pa nakti lejuplādet programmu, viņs pēc pus stundas pats atvienojas kaut internets patstāvīgā noslodzē... es nesaprotu kas par vainu... Novilku update failu lmt.lv lapā, bet kad spiežu instalēt uzmet Error code 3 The data card can't be found... Vsp kāds sakars ar kkādu karti, ja tie ir modemā programmatuŗas update, ja viņš pastāvīgi ir pieslēgts datoram, bet viņš saka ka nevar atrast. Kāds zin risinājumu? :)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 

pirms 11 gadiem  

asram, pirms 11 gadiem :

Paldies. :)

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

-6290

 
Ieteiktu samaksāt datorspecam, nevis ākstīties kā klaunam. Putekļi gan jau ar kompim nau tīrīt nekad. Pilns noteikti ar visādu scamware.

pirms 11 gadiem  

asram, pirms 11 gadiem :

Pēc tavas konta vērtējuma var pateikt, kāds Tu esi padomdevējs, varēji labāk pataupīt savus pirkstus un nerakstīt to ko te es uzskribelējis. Labāk pajautā, nevis apgalvo, ka dators nav tīrīts vai ka neesmu jautājis datorspeciālistam.

, pirms 11 gadiem :

Tu vairāk pļurksti nekā dari.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.