Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1147 skatījumi

Vai Lattelecom ITV pakalpojuma sniedzējiem ir tiesības kodēt VISAS TV programmas lai nevarētu tās ierakstīt ,personiskai lietošanai?

Datori un internets » Internets

Pirms 11 gadiem

Ar veco softu man veikt ierakstus uz sava HDD media rakstītāja nebija problēmu. Pārbaudīju : ierakstīt no kabeļoperatoriem ,izzi,baltkoma,viasat,astras,hotbird var, nav nekādu problēmu. Neticu ka visi viņi pārkāpj likumu. Pārlasīju autortiesību likumu - tur nav minēts ka nedrīkst veikt ierakstus personiskajām vajadzībām. Pērkot ārējos datu nesējus mēs jau esam samaksājuši autortiesību honorāru. Ķert nelegālo ierakstu izplatītājus ir Policijas nevis Lattelecom pienākums.

Zigmunds Macias, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Visticamāk tas ir PIENĀKUMS, kas uzlikts no satura sniedzēju puses un atrunāts viņu savstarpējā līgumā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Murgot mazāk. Nekas netiek kodēts.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Jautājums ir ļoti interesants.... Ja reiz ITV ir dekoderis, tad tas nenozīmē, ka kaut kas ir automātiski kodēts. Cik saprotu, tad Lattelecom Interaktīvās TV dekoderis vada procesus uz Lattelecom servera... Tāpat Lattelecom ir uzņēmums, kurš pilnībā ievēro autortiesības. Lieliem uzņēmumiem tas viss ir daudz nopietnāk, jo liels uzņēmums neatļaujas smērēt savu reputāciju kā to varētu atļauties kāda firma - viendienīte.

pirms 11 gadiem  

Zigmunds Macias, pirms 11 gadiem :

Nedomāju ka ,,Viasat,, ir firma-viendienīte un kā ar lielajiem ārvalstu mēdiju koncerniem , kuru pārraides pret ierakstiem nav kodētas. Es zinu ,piezvanīju,ka Zviedrijā un Dānijā no digitālā TV tīkla veikt ierakstus nav problēmu. Rīt vēl apzvanīšu draugus Anglijā , Vācijā , Kiprā

Zigmārs Dzenis, pirms 11 gadiem :

Viasat nav viendienīte... Biju domājis daudz eksotiskākus operatorus... Vari aizsūtīt Lattelecom ierosinājumu..

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.