Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

expose

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1416 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edmunds

+1404

 
Neredzot grūti palīdzēt. Izdari sekojošo: nofotografē to brīnumu, izmantojot taustiņu "Print Screen" (nākamais taustiņš aiz "F12"), atver "Paint" (Start-Programs-Accessories-Paint) un izmantojot komandu Edit - Paste ievieto uzfotografēto bildi. Tad saglabā to un izliec www.failiem.lv. Saņemto linku nokopē un ievieto šajā jautājumā :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Iezīmē un nodzēs ar Del taustiņu :>

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ronalds Riževs

+834

 
Ja godīgi, pirmo reiz dzirdu par tādām ikonam. Visu laiku lietoju XP un nekad neesmu saskāries. Kā Jūs sakat uz ekrāna, es saprotu uz desktopa, bet tur nekas tāds nav, vismaz man. Vai tas ir orģinālais windows un nav kaut kāds plaģiāts, kurā ir saliktas nevaidzīgas lietas?

pirms 14 gadiem  

-c-f-b-, pirms 14 gadiem :

Visdrīzāk START pogu nospiežot, atvērtajā logā parādās tas nelielais haosiņš. Ja tā, tad START/control panel/uzdevumjosla un SĀKT(aaizmirsu eng nosaukumu, bet to var nojēgt)/pielāgot. Uzmanīgi jāpapēta un jāaizvāc nevajadzīgie ķekši.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.