Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1293 skatījumi

3d briles

Datori un internets » Programmēšana un dizains

kuras no 3D BRILEM ir labakas priekš datora lai skatitos 3d vido un spelem

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vārds labākais būtu uz kādiem gadiem jāaizliedz, jo ir stipri politizēts. Vienam labāk patīk māte, otram meita, trešam kleita. No kādām brillēm tu domā?

Mana pieredze un pētījumi (gan gadus 5 atpakaļ) noveda pie secinājuma, ka galvassāpju brilles ir labākās (!!!). Pirmo dienu vai divas ir jāpierod, bet pēc tam gan ir izjūtas labas. Neatceros kāda firma bija, Britu kāda, no turienes sūtīju, citur EU vēl nebija tādas lietas. Un abiem lielākajiem grafisko karšu ražotājiem tikai papilddraivers jāuzliek un jebkura spēle (vai programma) ar 3D būs patiess 3D. Tikai vairums spēļu neparedz īstu 3D, līdz ar to tēmējot ierocis tiek pielikts pa vidu sejai. Ne tu tad graudu, ne mērķi vari normāli saskatīt. Pareizāk, saskatīt var, bet notēmēt nevar. Un ar jebkurām 3D brillēm spēles spēlēt ir daudz grūtāk nekā bez.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Atradu: http://www.edimensional.com/sel_prod_listing.php
Bet cenas vēl joprojām nav nolaiduši.

Krāsu brillēm ir bagātīgi krāsu kropļojumi, ko prāts viltīgi atfiltrē nost un sakombinē abas acis - cilvēks nemaz nemana, ka tiek muļķots. 3D mākslas baudīšanai gan šis variants nederēs. Iespējamas bildes/video, ko nav iespējams parādīt ar tām brillēm. Parasti gan tas tā nenotiek, jo krāsas praktiski visur ir saliktas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.