Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1127 skatījumi

Problema: Ubuntu 11.04

Datori un internets » Programmēšana un dizains

*Atvainojiet par to ka nav apostrofu!

Tadat ,noleemu pariet no win7 uz Ubuntu 11.04, pabeidzot Ubuntu instalaciju, nolemu paskatities kadu filmu, sheit ari saakas pirmas problemas- taa raustijaas( Win7 vide nekas tads nebija manits) , naakamais, parbaudiju web kameru - viss iet, pec neilga laika skypa veicu video zvanu - kamera vairs nedarbojas, restarteju , un atkal viss darbojas! Veel japiebilst ka dators vakara laika divas reizes ,bez man redzama iemesla parrestartejaas.

Kas varetu but pie vainas shiim problemam?

Dators:

Processors : Intel pentium P6100 2.00Ghz
RAM : 2gb
Video karte : Integreetaa Intel HD Graphics

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ne apostrofu, bet diakritisko zīmju. :)

Iespējams, ka noklusētie video draiveri, kas ir Ubuntu, neder. 11.04 neesmu lietojis, bet, ja pareizi atceros, vismaz senākās versijās Intel draiveri nebija pēc noklusējuma. Tāpēc arī raustās. Ja viss pārējais iet labi, bet tieši 3D grafika un video raustās, tad visticamāk tā arī ir problēma ar draiveri. Otrs, bet mazāk ticams variants — atskaņotāja iestatījumos pie «Video output» ir norādīts kaut kas šķībs.

Web kamera — ļoti iespējams, ka ražotājs (it sevišķi, ja tas ir kreisas izcelsmes) piedāvā draiveri tikai Windows OS. Tāpēc uz Linux kamera darbojas ar kaut kādu noklusēto, bezmaz universālo draiveri. Bet es nezinu, es minu tikai. Bet nu vari pamēģināt pameklēt/apdeitot to draiveri.

Pēkšņam restartam var būt ļoti daudz iemeslu. Logfaili tad jāskatās.

Eh... Tik sen neesmu uz Linux sēdējis, ka neko daudz vairs neatceros.

pirms 13 gadiem  

Kalvianss Kalvis Tomsons, pirms 13 gadiem :

Varu piekrist, par defaultajiem draiveriem. Tad protams video var raustīties.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown

+71

 
Daļa problēmas ir atrisinājusies, filmas var skatīties bez problēmām - uzliku kodekus un viss iet kā nākās, bet tomēr vēl ir viens ,,gļuks,, kas ne īpaši patīk -
*Slēdzoties laptopam iekšā ,reti kad parādās normāls boot screen ,bet gan noraustās monitors, parādās krāsu strēles, ekrāns paliek melns un pēc dažām sekundēm, parādās desktops ( ar video karti diezvai varētu būt problēmas ,jo 720p video iet bez raustīšanās)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.