Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna Alksne

+22

 
  • 9

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1834 skatījumi

Kāds budžets būtu jāperdz mājas lapas izveidei?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Man pieder neliels uzņēmums, bet saprotu, ka vajag tikt pie savas mājas lapas, jo tagad jau viss notiek internetā.
Tomēr nav ne jausmas, cik tādi pakalpojumi izmaksā. Vai kāds aptuveni var pateikt, ar kādu budžetu jārēķinās, lai izstrādātu normālu un kvalitatīvu mājas lapu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Mums ir tas prieks Jūs informēt par iespējām, ko dot E-prasmju nedēļa!!!

26.un 28.martā, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Mūžizglītības centrs aicina skolniekus, studentus, pedagogus, uzņēmējus un citus interesentus uz BEZMAKSAS lekcijām par E-prasmju pielietošanu:

• Interaktīvas mājas lapas izstrāde, neiztērējot ne santīma – 26.03.2012. pl. 13.00 – 16.00, Jelgavas pils, Liela iela 2 – 179.auditorijā. Lekcijas ietvaros klātesošie tiks iepazīstināti ar dinamisku mājas lapu darbības principiem, kas ir „hostings”, kā tādu var dabūt par brīvu, mājas lapas un izveidošana un konfigurēšana, dizaina sagatavošana un modificēšana, informācijas izvietošanas principi un pieejamie rīki interaktīva satura izstrādei.
• Mūsdienīgu prezentāciju sagatavošanas iespējas internetā – 28.03.2012., pl.15.00-16.00, Jelgavas pils, Liela iela 2 – 179.auditorijā. Lekcijas ietvaros klātesošie tiks iepazīstināti Iepazīšanās ar tiešsaistes prezentāciju veidošanas rīkiem, iepazīšanās ar tiešsaistes pr

pirms 12 gadiem  

Valdis Tomsons, pirms 12 gadiem :

Lekcijas vadīs:
Nauris Pauliņš: Latvijas Lauksaimniecības universitātes e-studiju metodiķis un
lektors Nauris Akmeņlauks: Latvijas Lauksaimniecības universitātes inženieris-programmētājs

Informācija un pieteikšanās - 63005715; 26340144

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Viss atkarīgs ko uzskati par "normālu un kvalitatīvu mājas lapu" un cik lielu daļu darba esi ar mieru ieguldīt pats (bez tā nu vispār nekas nesanāks) - no 0 līdz 100 000 Ls

Aptuveni:
http://www.dircms.lv/majas-lapas/cena http://www.itlux.lv/latviski/majas-lapas/cenas.html http://www.molssoft.lv/lat/cenas/web_lapu_dizains_un_izstrade/ http://webbuilding.lv/lv/cenas/majas-lapas-cenas-konstruktors/ http://majaslapa.lv/#klienta-abc/373-cik-liela-var-but-majaslapas-cena/
...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edgars A.

+1304

 
Nu tad te būs mans komentārs šajā sakarā. :) Pats ar mājas lapu izveidi esmu nodarbojies jau vairākus gadus, taču tagad šim darbam esmu metis mieru un pievērsies dziļākām lietām - mācos tālāk un padziļinātāk. Ingus pareizi saka - 30-200 ls par mājas lapu ir smieklīga nauda, ja vien tā nav uztaisīta tikai ķeksīša pēc. Reāli jau uzņēmumi taisa mājas lapas, lai no tām iegūtu kādu labumu - lētas reklāmas iespējas internetā, caur meklētājsistēmām, atpazīstamību virtuālajā vidē u.t.t. Varbūt arī pietiek ar lētu, vienā dienā izzīmētu dizainu, kas maksā grašus (galvenais lai labi izskatās), taču lielākais darbs ir jāiegulda pie lapas struktūras un satura, kas nekādā gadījumā nevar tikt nokopēts (kaut vai daļēji) no citiem resursiem un pavirši izsvaidīts pa sadaļām, pievienojot tikai kontaktinformāciju. Visām sadaļām ir jābūt unikālām - ar oriģinālu, nekopētu informāciju, bildēm video u.t.t. Tas ir parasti tas, pie kā visi slinko - līdz ar to arī rentublama nekāda.

pirms 12 gadiem  

Edgars A., pirms 12 gadiem :

atvainojos, gribēju teikt "rentabluma" :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mūsdienās ir ļoti daudz mājas lapu izstrādes pakalpojumu sniedzēji, kas izstrādās profesionālu mājas lapu. Bet man personīgi palīdzēja https://www.yoursite.lv , čaļi ne tikai uztaisa mājas lapu, bet arī apkalpo, palīdz un atjauno vajadzīgās lietas kas nepieciešamas, jo bizness nestāv uz vietas.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kvalitatīva mājas lapa varētu izmaksāt ap 500 eiro vidēji.

Bet iesākumam var veidot mājas lapas arī uz šabloniem, kas izmaksā krietni lētāk, bet es vairāk censtos spiest uz kvalitatīvāku lapu pa +-500 eiro, nevis 100-200 eiro lapu, kas nebūs tik laba, bet itkā pildīs funkciju..

Var arī sākt ar mazāku lapu ap 200 eiro un tad laika gaitā atīstīt mājas lapu. ( https://digitalgg.com )

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mājas lapu izstrāde - Profesionāla internetveikalu izstrāde Mājas lapu izstrāde par pieejamām cenām. Mājas lapas izstrāde un meklēšanas optimizācija. Mājas lapu un web aplikāciju izstrāde, kuras ir ērti lietojamas un piesaista apmeklētājus un palielina IT House klientu apgrozījumu.Mūsu pakalpojumi – Mājas lapu izstrāde, Domēnu reģistrācija un Mājas lapu uzturēšana jeb Hostings. http://www.balticlogic.com/

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
atkarībā cik liels uzņēmums - vai lapai ir jābūt apjomīgai. cik ļoti individuālam ir jābūt dizainam. plus vēl seo.
Ieteiktu
http://veikaluizstrade.lv/

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Piekrītu Ingusam Rūķim. Atkarīgs kādu saturu gribi bet es teiktu 300-800 ls.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvis

+548

 
Pašam mācīties nav jēgas, ja vien nevēlies apgūt jaunu profesiju. Mājas lapas cena ir atkarīga no tavām vēlmēm, vai tu vēlies to vienkāršu, un viegli saprotamu pat cilvēkam, kas no datora saprot tikpat daudz kā cūka no aviācijas. Cenas vidēji ir 30 - 200Ls, neliels uzņēmums mierīgi var iztikt ar 30 - 150Ls vērtu lapu. Pats ar to nodarbojos, tāpēc, ja ir interese, varam atrast izdevīgāko variantu tieši Jūsu uzņēmuma vajadzībām.

pirms 12 gadiem  

Ingus Rūķis, pirms 12 gadiem :

Vidējā cena par mājas lapu 30-200Ls VARBŪT ir pie studentiem, vidusskolniekiem, kuriem varētu būt visai miglains priekšstats par mājas lapu veidošanu, kuri dzīvo pie vecākiem vai kopmītnēs.

+/- nopietni uzņēmumi par šo pakalpojumu prasa 15-25Ls/h izstrādes izmaksas un ir lieki pieminēt, ka vienas vai divu dienu laikā neviens sakarīgu mājas lapu uztaisīt nevar.

Vispirms ir jāsāk ar to, ka jāsaprot, ko vispār grib iekšā mājas lapā.

Elvis, pirms 12 gadiem :

Nelielam uzņēmumam nav nepieciešama šausmīgi dārga lapa, teiksim var iztikt ar bezmaksas pieejamu pamatni un vizuālajā vidē izmantot jau ko esošu un uz uzfrišināt, ja ir vēlme pēc unikāla, specifiska mākslas darba, tad jāaicina dizaineris un tad jau cena uzreiz pamatīgi ceļas.
16-25Ls varētu būt lieliem uzņēmumiem, organizācijām, kas vēlās lapu, kas ir veidota precīzi, tikai viņu vajadzībām, teiksim rakstot kodu no 0 vai izmantojot jau ko attiecīgās firmas izstrādātus risinājumus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.