Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

27

Reputācija

 

Lauris Kalniņš

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 14 gadiem

 

Mājaslapa: http://www.ibook.lv

Atrašanās vieta: Rīga

 

Grāmatu tārps trešajā paaudzē. Patīk no visa pa druskai un it īpaši spēlēt dažādas galda spēles un atrakcijas, kas asina prātu!

Ko darīt - dators pīkst un nestrādā Latviešu valoda?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Situācija: 0. Dators ar Windows XP un Tildes Biroju veiksmīgi darbojies 2 gadus un ar Latviešu rakstību nav bijušas problēmas. TAČU: 1. Ieslēdzam datoru, tas bez kļūdām piestartējas un ielādē Windows XP; 2. Atveram notepad vai MS Office Word 2003 un veiksmīgi rakstam Latviešu...

Pirms 14 gadiem  


Kā var uzzināt, no kurienes istabā ienāk dūmi?

Māja un dārzs » Izdari pats

Rīga, daudzdzīvokļu nams - katru gadu sākoties ziemai vienā no dzīvokļa istabām nepārtraukti gaiss kā svaigi piesmēķēts. Gribētos saprast, kādā veidā iespējams noteikt, pa kurieni ienāk dūmi?

Pirms 14 gadiem  


Vai bezdarbnieku pabalsta griestu (350 + 50% no tās summas, kas pārsniedz 350) noteikšana nav pretrunā ar satversmi?

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

No 01.01.2010 ir stājušies spēkā valdības noteiktie griesti bezdarbnieku pabalstam: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/297825-bezdarbnieku-pabalstiem-noteikti-griesti. Vai nav tā, ka valdība arī šajā situācijā rīkojusies (līdzīgi kā ar pensijām) pretēji satversmei, proti, neskatoties uz to, ka sociālo nodokli iekasē pilnā mērā, kas dod cerības, ka...

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.